دو ماهه کات کردیم ولی من هنو تو فراغ اون گریه میکنم
و حالم خوب نمیشه
میدونم اگر برم استخر حالم خوب میشه ولی پولشو ندارم
میدونم رانندگی حالمو خوب میکنه ولی نه ماشین دارم نه پول گرفتن گواهی نامه
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
منی که جفت اینا رو داشتم و رفتم حالم خوب نشد تو فکر میکنی اینا حالت خوب میکنه ، ولی گریه توی استخر ...
نمیدونم چرا غمم تموم نمیشه نمیتونم فراموش کنمش چون همکلاسیمه قصیه رو خیلی سخت کرده اگر نمیدیدمش طولانی مدت فراموش میشد ولی ...
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
من 4 ساله ندیدمش و تموم نشده وقتی تموم میشه که قلبت نخوادش
آخی چند سال باهم بودید چرا رفت دیگه برنگشت؟