2777
2789

سلام اول تاپیک قبلیم رو بخونید که گفتم " ببینید حق دارم شک کنم یا نه" بعد ...

همچنان از اون روز منتظر بودم سر یه فرصت که خوابه برم تو ماشین و گوشی رو پیدا کنم ولی جرات نمیکردم. خلاصه امروز که خونه نبود و ماشین نبرده بود با سوییچ زاپاس رفتم سراغ ماشین با کلی استرس به امید یه مدرک.. که بجای گوشی کارت عابر یه خانم و رسید انتقال مقداری پول به حساب یه خانم دیگه و قبض پرداخت علی الحساب یه شماره تلفن ثابت که اسم نداشت رو از پیدا کردم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما تلفنو با خودش برده دیگه.صبر کن بازم ک ماشینو برد شبش برو تو ماشین بگرد

آره برده ، با اینکه با سرویس میره ولی همیشه سوییچشو با خودش میبره، فککنم برا اینکه گوشیشو جاساز کنه. ولی میترسم وقتی خونست برم بگردم مخصوصا شبا ، چون دیروقت میخوابه 

آره برده ، با اینکه با سرویس میره ولی همیشه سوییچشو با خودش میبره، فککنم برا اینکه گوشیشو جاساز کنه. ...

خب وقتی باهم میرین بیرون.از ماشین ک پیاده شد بگرد زود

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
اون لخظه ک رفتی تو پارکینگ فقط دلم چقدر برات سوخته اسی

آره خودمم دلم برا خودم خیلی میسوزه چقدر براش خوبی کردم. وقتی دنده عقب از پارکینگ داشت خارج میشد ، منم عقب عقب رفتم به سمت آسانسور و تو چشاش با ناراحتی زل زدم خودش معنی نگاهمو فهمید..ولی چیزی نداشت بگه