2777
2789
عنوان

چطوري با سياست برخورد كنيم

202 بازدید | 16 پست

دختررررا من خانواده همسرم بد ذاتن خوب اما زرنگ و با سياست جلوي شوهرم خيلييي خودشونو خوب جلوه ميدن كه انگار مظلوم تر از اينا نيست 

يعنيييي منووو تنها ميبينن ميچزوننا حرفاي بد كاراي بد

شب عروسيمم كه كلا دعوا راه اندختن

هرچيم ميشه زنگ ميزنه به مامانم گلگي ميكنه

كلا مادرشوهر و خواهر شوهرم خيليي بد دهنن 

اما همسرم حس ميكنم اينوو نميفهمم هرچي هم ميگمم 

بابا مامانت اينا اينطوري ميكنن ميگه تو ببخش تو بگذر

اما اونارو كه ميبينه انقدررر تحويلشون ميگيره انگار نه انگار كه منووو انقدرر خورد و ذليل كردن منم حرصم ميگيره

به نظر شما بهترين سياست رفتاري با اين خانواده چيه؟!!

الان همه میگن طلاااق😑

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که سعی کن تنها نشی باهاشون تنها نرو خونشون و اینا

دوما جلوی شوهرت باهاشون خیلییی خوب باش،پیش شوهرت گلگی نکن مگر اینکه یه کار خیلی بدی باهات کرده باشن اونو حتما بهش بگو و کوتاه نیا

ولییی پشت سر شوهرت،باهاشون مثل خودشون باش جدی و هر حرفی زدن درجا جوابشون رو بده بفهمن بی دست و پا نیستی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
بدبختيم اينه جواب بلد نيستم بدم انقدر سليطه هستن ميترسم ازشون

به درک هر چی که هستن باشن مظلوم گیرت اوردن که سو استفاده مسکنن  دوبار جواب بدی کار دستشون میاد

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
بدبختيم اينه جواب بلد نيستم بدم انقدر سليطه هستن ميترسم ازشون

غلط کردن مگه میخوان بخورنت ک میترسی؟؟؟پاچه دریده ان دگ باید باهاشکن مثل خودشون باشی ک حالیشون شه

بلد بودن هم نمیخواد،فقط کافیه هرررر حرفی زدن یا کاری که باعث ناراحتیت شد خیلییی رک و مستقیم بگی:ینی چی این حرف؟؟اصلا خوشم نیومد ازین کارتون و اصلا نمیفهمم دلیل دخالت کردنتون رو ،و واقعا ناراحت شدم از این حرف و توقع نداشتم و ایناا...

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
به درک هر چی که هستن باشن مظلوم گیرت اوردن که سو استفاده مسکنن  دوبار جواب بدی کار دستشون میاد

آره بخدا...خواهرشوهرم ي بار جلوم گفت انقدر خوشم مياد شمارو تو قرنطين دعوا ميندازم ميخندم ...درصورتي كه كاري نكرده بود كه مارو دعوا بندازه من همينطور موندم نتونستم جواب بدم