2777
2789

من تو اقدامم یکساله ،امروز دکترم برام پریناتال و امگا داد واسه تقویت ، نمیدونم ربطش چیه ، تو گوگل هرچی سرچ میکنم میبینم واسه دوران بارداریه کسی استفاده نکرده؟؟؟؟

تقویتیه دیگه 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کلا تقویتی و ضرر نداره اونایی که قبل بارداری میخورن اتقاقا خیلی بهتره

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

خانما من امروز رفتم دکتر برای اقدام بارداری فقط گفت تا سه ماه فولیک اسید بخور چیز دیگه ای نگفت

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

کرم معجزه یه کرم باورنکردنی بامواداصل 🌺

با تاثیر فقط ۷روزه🤩🤩🤩🤩

👈فواید و خاصیت کرم معجزه زیبایی

👈ضدلک وکک مک قوی

👈ضدجوش واکنه  

👈ضد پیری و جلوگیری از پیری پوست

👈ازبین بردن‌ لکهای بارداری

👈ازبین بردن لکهای مادر زادی

👈ازبین بردن‌افتاب سوختگیهای شدید

👈ازبین برنده جوشهای سرسیاه

👈ازبین‌برنده جوشهای قرمزوعفونی

👈ازبین برنده چروکهای ریز زیرچشم

👈ازبین برنده سیاهی دورچشم

👈روشن شدن پوست تیره پرتغالی تا۴درجه و بدون موادمضرمیباشد ودر۷روزاول پوست صاف وفوق العاده میشه

کیفیت تضمین ۱۰۰درصد کرم دارای ۹ترکیب اصلی میباشد  و۶ترکیب  اصلی دیگر ازجمله روغنیجات کمپرس روشن کننده، بری بری،شیرین بیان وahaگیاهی عصاره غلیظ زاربتونین،،آبرسان ویتامینه که روی هم ۱۵ترکیب میشه مواد اصل و کمیاب هست 🌺

داروهای گیاهی معجزه گر
🌸🍃در تجارت فریب فقط یکبار میفروشد اما صداقت هزاران بار🌸🍃
تمامی لوازم های آرایش ما💄 صددرصد گیاهی و بدون عوارض و با پیشرفته ترین دستگاههای روغن گیری و ناب ترین گیاهان  تولید میشود .شما در آرایشی گیاهی💄لوازم آرایش خود را مستقیم از تولیدی خرید میکنید.
https://t.me/mkm1337