بچه ها منوهمسرم یکساله جداییم از هم تو این یکسال حتی یبارم نیومدن دنبالم از این خانواده مغروراو دیکتاتوری ان پارسال همین روزا میرفتن مسافرت وعکسک مثلا حال ما خیلیخوبه منم یه چشم اشک بود یه چشم خون مگه چن سال داشتم ۱۹سال فکر اینکه دارم مطلقه میشم حالمو بد میکرد همش زندگی دخترشو به رخم میکشید الان دامادش افتاده زندان هم پسرش الان خونشه هم دخترش خوشحال نشدم واسه دامادش جرمش خیلی خفنه حداقل چن سالی تو حبسه ولی یکسال منو بلاتکلیف گذاشتن خانوادمو پیر کردن الان دخترشم اومد پیشش ابروشون رفت هرکی میشنوه میگه خدای من بوده خدایا شکرتتت
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
یکی از دوستای همسرم که خیلیییییی خیلی همسرم بهشون کمک کرده بود کم کم شروع کردن به حسادت و زندگی خراب کردن ما،زنش بهم یه حرفایی میزد که من از زندگیت چیزایی میدونم که خودت نمیدونی و شروع کرد خراب کردن شوهرم جلوی من، همون موقع رابطمو قطع کردم و سپردم به خدا،من اصلا ادم کینه ای نیستم موقع اذان برای همه دعا میکردم برای اونا هم خیلی، چون بچه کوچیک دارن،هیچ وقت دعا نکردم جدا بشن،چند وقت پیش اتفاقی همون خانم منو دید و اومد جلو بهم گفت بدبخت شدم جدا شدم همه حرفایی که به تو زدم سر خودم اومد منو ببخش، یعنی من شوکه بودمممممم، اون میخواست زندگی منو بهم بزنه زندگی خودش خراب شد امیدوارم از این به بعد راه و روش زندگیشو عوض کنه
چه ربطی داره مگه من الان عملکرد دامادشونو گفتم بحث خانوادشو مادرشوهرم بود
بابا ولش کن هرچی بگی یه چی میگن
دامادشونم نتیجه عملکرد خودشو دیده
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊