2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره همه چیو بسپارید دست خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 21 پست
چه ربطی داره مگه من الان عملکرد دامادشونو گفتم بحث خانوادشو مادرشوهرم بود 

مادرشوهر منم هرچیییی میشه دخترشو میکوبه تو سرم مثل چماق!واگذارش کردم مطمئنم تقاص پس میده

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
چه ربطی داره مگه من الان عملکرد دامادشونو گفتم بحث خانوادشو مادرشوهرم بود 

بله ! هر زندگی ای پستی بلندیاشو داره مشکلات داره ، الان این چوب شما نیست!چوب اعمال خودشونه، و چوب زندگی خودتو ،داری خودت میخوری! بهتره یه فکری ب حال زندگی خودت بکنی ، صبر کن من ادرس یه تاپیکو بفرستم واست ، شایدم خونده باشیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای همسرم که خیلیییییی خیلی همسرم بهشون کمک کرده بود کم کم شروع کردن به حسادت و زندگی خراب ...

منو همسرمم مشکلی نداشتیم بقیه نزاشتن زندگی کنیم همین دامادشون سر اینکه به پاش بلند نشدم دعوا راه انداخت ولی خدا قربونش برم خیلی بزرگه هوامو داره همیشه 

این اتفاق تاثیری تو زندگیشون نداره باید سر شوهرت به سنگ میخورد چون اون ظلم واقعی رو بت کرده 'هنوز جا ...

شوهرم خودش اعتراف کرده ک کلی بلا سرم اومده تو این یسال ولی من اطلاعی ازشون ندارم اتفاقا خیلی براشون مهمه حاضر بودن ما زندگیمون خراب شه ولی دخترش نه