2777
2789

بچه ها منو‌همسرم یکساله جداییم از هم تو این یکسال حتی یبارم نیومدن دنبالم از این خانواده مغروراو دیکتاتوری ان  پارسال همین روزا میرفتن مسافرت و‌عکس‌ک مثلا حال ما خیلی‌خوبه منم یه‌ چشم اشک بود یه چشم خون مگه چن سال داشتم ۱۹سال فکر اینکه دارم مطلقه میشم حالمو بد میکرد همش زندگی دخترشو به رخم میکشید الان دامادش افتاده زندان هم پسرش الان خونشه هم دخترش خوشحال نشدم واسه دامادش جرمش خیلی خفنه حداقل چن سالی تو حبسه ولی یکسال منو بلاتکلیف گذاشتن خانوادمو پیر کردن الان دخترشم اومد پیشش ابروشون رفت هرکی میشنوه میگه خدای من بوده خدایا شکرتتت 

میسی خودا🤚

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا برمارو هم برن خارو خفیفشون کن بگو آمین🙏

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بعد با این وضعشون الان منتظری تکلیفتو اونا روشن کنن که میگی بلاتکلیفی؟ سریع یه فکری برا زندگیت بردار ...

من کلا ۳ماه زندگی کردم نرفتم سکایت کنم چند ماه منتظر بودم نیومدن بعدم رفتم دادگاه الانم تو کارای طلاقیم خداروشکر به ارامشم رسیدم چند ماهه 

یکی از دوستای همسرم که خیلیییییی خیلی همسرم بهشون کمک کرده بود کم کم شروع کردن به حسادت و زندگی خراب کردن ما،زنش بهم یه حرفایی میزد که من از زندگیت چیزایی میدونم که خودت نمیدونی و شروع کرد خراب کردن شوهرم جلوی من، همون موقع رابطمو قطع کردم و سپردم به خدا،من اصلا ادم کینه ای نیستم موقع اذان برای همه دعا میکردم برای اونا هم خیلی، چون بچه کوچیک دارن،هیچ وقت دعا نکردم جدا بشن،چند وقت پیش اتفاقی همون خانم منو دید و اومد جلو بهم گفت بدبخت شدم جدا شدم همه حرفایی که به تو زدم سر خودم اومد منو ببخش، یعنی من شوکه بودمممممم، اون میخواست زندگی منو بهم بزنه زندگی خودش خراب شد امیدوارم از این به بعد راه و روش زندگیشو عوض کنه 

چه ربطی داره مگه من الان عملکرد دامادشونو گفتم بحث خانوادشو مادرشوهرم بود 

بابا ولش کن هرچی بگی یه چی میگن

دامادشونم نتیجه عملکرد خودشو دیده

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊