2777
2789

خانما من و شوهرم الان ۵ ساله که ازدواج کردیم و اون تو دوران عقدمون وقتی پیشم نبود کلی فیلم پ و رن میدید و وقتی من متوجه میشدم فکر میکردم کمبود از منه و اونم ازم عذر خواهی میکرد و میگفت دیگه تکرار نمیکنم و تو هیچی کم نداری چند وقتیه که شوهرم کارش جوریه که گوشیشو خونه میذاره و میده دست من که باهاش فیلم سینمایی ببینم و وقتی شب میاد خونه گوشیشو میگیره امروز رفتم تو اینستاش بازم دیدم کلی عکس س ک س ی رفته نگاه کرده با اینکه من باردارم یک شب در میون و هر وقت نیاز داشت باهاش رابطه دارم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم الانم اعصابم بهم ریخت اینستاشو کلا پاک کردم و رمز گوشیشم عوض کردم و میخوام شب که میاد خونه باهاش حرف نزنم و قهر کنم و شایدم دعوا بیفتم دیگه بریدم

علتشو بپرس بجایه دعوا

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علتش کمبود رابطه و توجه و از طرف شما نیس

معتاد شدن و ترکش خیلی سخته براشون

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
سادیسم گرفته ببرش متخصص اعصاب وروان چون همسر دوست منم همین بود بردش دکتر 

چ ربطی ب سادیسم داشت؟

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

اعتیاد پیدا کرده به راحتی هم ترک نمی کنه تو هم هیچ تقصیری نداری خودش باید بخواد ترک کنه اونم یا باید ایمانش قوی بشه یا باید مثلا بفهمه که دیگه خیلی ضرر به خودش می زنه وگرنه همینطوری کسی ترک نمی کنه

علتش به نظرت چیه ؟چیو بپرسه دقیقا؟

شما ک زندگیشو نمیدونی شاید انتظاراتی دارن بالاخره باید صحبت بشه تاقهرودعواخانومی

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش
سادیسم گرفته ببرش متخصص اعصاب وروان چون همسر دوست منم همین بود بردش دکتر 

یا معنی سادیسم و نمیدونی یا منظور اسی و اشتباه گرفتی

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
علتش کمبود رابطه و توجه و از طرف شما نیس معتاد شدن و ترکش خیلی سخته براشون

نبابا اتفاقا من همش بهش توجه میکنم و تو رابطه چیزی کم نمیذارم اونه که میاد خونه همش سرش تو گوشیه و اصلا بهم توجه نمیکنه