خانما من و شوهرم الان ۵ ساله که ازدواج کردیم و اون تو دوران عقدمون وقتی پیشم نبود کلی فیلم پ و رن میدید و وقتی من متوجه میشدم فکر میکردم کمبود از منه و اونم ازم عذر خواهی میکرد و میگفت دیگه تکرار نمیکنم و تو هیچی کم نداری چند وقتیه که شوهرم کارش جوریه که گوشیشو خونه میذاره و میده دست من که باهاش فیلم سینمایی ببینم و وقتی شب میاد خونه گوشیشو میگیره امروز رفتم تو اینستاش بازم دیدم کلی عکس س ک س ی رفته نگاه کرده با اینکه من باردارم یک شب در میون و هر وقت نیاز داشت باهاش رابطه دارم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم الانم اعصابم بهم ریخت اینستاشو کلا پاک کردم و رمز گوشیشم عوض کردم و میخوام شب که میاد خونه باهاش حرف نزنم و قهر کنم و شایدم دعوا بیفتم دیگه بریدم
God i heard you. Just be patient press for more 💜💜💜 صداتو شنیدم، فقط صبور باش فرستنده:خدا ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️ شهزاده رویای من شاید تویی اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش
اعتیاد پیدا کرده به راحتی هم ترک نمی کنه تو هم هیچ تقصیری نداری خودش باید بخواد ترک کنه اونم یا باید ایمانش قوی بشه یا باید مثلا بفهمه که دیگه خیلی ضرر به خودش می زنه وگرنه همینطوری کسی ترک نمی کنه
God i heard you. Just be patient press for more 💜💜💜 صداتو شنیدم، فقط صبور باش فرستنده:خدا ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️ شهزاده رویای من شاید تویی اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش