2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

188 بازدید | 18 پست

کسی هست بتونه این خواب منو تعبیر کنه؟؟؟

من یک ساعتی خوابیده بودم خواب دیدم یه جای شلوغ هستم مراسمی چیزی بود همه فامیل بودن میدونم مراسم شادی بود ولی اینکه چی بود معلوم نبود

همین طور که داشتم از وسط جمعیت رد می‌شدم پسر عموم بلند گفت یه گردن بند پیدا کردم رفتم جلو دیدم گردن بنده خودمه و ازش گرفتم

تو گوگل دیدم تعبیرش خوبه خواستم ببینم کسی هست دقیق بهم بگه تعبیرش چی میشه

( قدیمیا میگن خواب عصر تعبیر نداره ولی از یه نفر که کارش تعبیر خواب بود پرسیدم گفت نه اشتباهه خواب ظهر و عصر و شب نداره همش تعبیر داره )

میتوان زندگی را زیباتر دید تنها اگر نگاهت را به آن تغییر دهی😍😍😍

از کسی نخواه خوابتو تعبیر کنه

که اگه بد تعبیر شه تو ناخوداگاهت میمونه و به واقعیت تبدیل میشه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کسی نخواه خوابتو تعبیر کنه که اگه بد تعبیر شه تو ناخوداگاهت میمونه و به واقعیت تبدیل میشه

چه حرفیه!؟ یعنی خدا که این خوابو نشون آدم میده، صبر میکنه ببینه بنده اش چطوری تعبیر میکنه ، همونو پیش بیاره!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چه حرفیه!؟ یعنی خدا که این خوابو نشون آدم میده، صبر میکنه ببینه بنده اش چطوری تعبیر میکنه ، همونو پی ...

همه خوابا که رویای صادقه نیست به حقیقت بپیونده

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
چه حرفیه!؟ یعنی خدا که این خوابو نشون آدم میده، صبر میکنه ببینه بنده اش چطوری تعبیر میکنه ، همونو پی ...

منم شنیدم که خواب رو باید خوب تعبیر کرد 

حتی اگه بدونی خوابت بده تو باید خوب تعبیر کنی

چون اون کلام و حرف چه خوب چه بد رو روح و روان آدم تاثیر میذاره

همه خوابا که رویای صادقه نیست به حقیقت بپیونده

رویای صادقه که اصلا تعبیر نمیشه، خواب تعبیر میشه

رویای صادقه دقیقا انجام میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
واقعا خواب ظهرا هم تعبییر داره؟

والا من از یه بنده خدایی که تعبیر خواب انجام میداد شنیدم الان بهش دست رسی ندارم وگرنه میگفتم خوابمو تعبیر کنه خیلی خوب تعبیر انجام میداد

من خودم هر وقت ظهرا خواب بد میبینم میگم نه قدیمیا گفتن تعبیر نداره هر وقت خواب خوب میبینم میگم نه فلانی گفت تعبیر داره😂

منم شنیدم که خواب رو باید خوب تعبیر کرد  حتی اگه بدونی خوابت بده تو باید خوب تعبیر کنی چون او ...

تاثیر بر روح و روان با تعبیر متفاوته دوست من

راستی تعابیر گردنبند علم، امانت و شرف و بزرگی هست