2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 18 پست
منم شنیدم که خواب رو باید خوب تعبیر کرد  حتی اگه بدونی خوابت بده تو باید خوب تعبیر کنی چون او ...

منم حرفم همینه 

اینجا بارها دیدم که کسی تعبیر خواب خواسته و به بدترین شکل خواب بنده خدا رو تعبیر کردن

اگه صد نفر بیان به به و چه چه و کنن و یکی بیاد بد بگه بازم اونی که بد تعبیر کرده تو ذهن پررنگه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
والا من از یه بنده خدایی که تعبیر خواب انجام میداد شنیدم الان بهش دست رسی ندارم وگرنه میگفتم خوابمو ...

آخه من شنیدم ظهرا تعبیر نداره و فقط شبا اونم موقع اذان صب تعبییر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رویای صادقه که اصلا تعبیر نمیشه، خواب تعبیر میشه رویای صادقه دقیقا انجام میشه

من حرفم چیزی دیگه ای بود که شما متاسفانه متوجه نشدین یا که علمشو ندارین

روی حرفم با استارتر بود که کاملا متوجه عرضم شد

ممنون میشم که ریپلای نکنین

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

آدما چشونه     

تا یه حرف مخالف نظرشون گفته میشه، جبهه میگیرن و حرفشونو میزنن و میگن ریپلای نکن!!! خیلی زشته

مقاومت در برابر یادگیری جامعه ما رو به قهقرا برده   

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹