2777
2789
عنوان

تولدمه😥

350 بازدید | 46 پست

شماهم روزتولدتون یه جوری هستین همش منتظرسوپرایزین منتظرین تولدتونوتبریک بگن؟ 

من خیلی تنهام😓نه کسی تبریک میگه نه سوپرایزی

شوهرمم یه تولدت مبارک خشک وخالی بی احساسی گفت ورفت سرکار😭چرا آخه

بخدا من به همه تولد مبارک میگم همه رواستوری میکنم کلی ذوق تولددیگرانواما اونا نه😓واسشون تولدمیگیرم واسه شوهرم واسه خانوادش اما هیچکس یادمن نیست خیلی هم مهربونم اما انگار🖤🖤🖤🖤مهم نیستم.

‌شایدبچه هام اگه بزرگ بشن واسه اونامهم باشم 🖤 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی عزیزم😊

تولدت مبارک انشالله ۱۲۳۴۵ساله بشی

خوش  همیشه❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
تولدت مبارک عزیزم انشالله ۱۲۰ ساله بشی

مرسی💝💋

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
تولدت مبارک🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

ممنون💖💖💖

اخی عزیزم😊 تولدت مبارک انشالله ۱۲۳۴۵ساله بشی خوش  همیشه❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

مرسی🙏💜💜💜💜💜💜

توووووولدت خیلییییییییی مبااااارک باشه خانوم گللللللل ان شاءالله امسال کلی تجربه های قشنگ و اتفاق های خوب براتون بیوفته و ارزوهای قشنگتون برسییییییین❤❤❤💋🌸

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

تولدمنم کسی بهم تبریک نمیگه عزیزم.بیخیال😁

تولد تولد تولدت مبارک❤

مبارک مبارک تولدت مبارک❤

بیاشمعارو فووت کن تاصدسال زنده باشی❤

بیا بندازیم امشب یه عکس یادگاری❤

تولدت مبارک خوشگل خانم ایشالله ۱۰۰۰ساله بشی❤

💋❤❤💓💋💝💝💝

تولدت مبارک باشه شاید شب برات کیک بخره

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

دقیقا مثل همیم منم همه این کار ها رو میکنم ولی هیچ کس یادش نیست ولی امسال تولدم نمیدونم فرجی شد همه واسم هدیه گرفتن( منظور از همه یعنی خانوادست) و سوپرایزم کردند😀

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

توروخدا گزارش بزنید

https://ninisite.co/discussion/topic/3694855/بنظرتون-پاشم-ورزش-کنم-یا-قلیون-بکشم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤