2777
2789

سلام مامان گلیا تاحالا برا نوزادتون که حساسیت به پروتئین گاوی دارن شیرخشک یارانه ای استفاده کردین همونا که تو جعبه های زرد رنگ هستش ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی شیر مناسب بلده که وزن بده بگه

من این یارانه ای رو برای دخترم دوسال پیش استفاده میکردم خوب بود اما اون آلرژی نداشت الان پسرم حساسیت داره موندم بدم ندم گفتم شاید کسی تجربه استفاده ازش رو داشته باشه 

[QUOTE=148639198]4/800وزن تولدش2800[/QU برا من تولد ۳ کیلو بود اما الان که پنج ماهه شیش و خورده ایه چون پسره باید وزنش از دخترا بیشتر باشه الان از چهارماهگی رشد وزنش اصلا خوب نبوده

الان میخوام ببرمش دکتر ببینم چرا وزن نمیگیره 

اگه خوب شیر میخوره و پوشکش رو زیادی عوض میکنی و بچه ی آرومیه فکر نکنم مشکلی داشته باشه و احتمالا بهت میگن کم وزنش ژنتیکی هستش الانم وقت دکتر بردن بچه ها نیست با این وضع کرونا

والا من اولین بار میشنوم این یارانه کجا گیر میاد حالا

این شیرخشک بیشتر برا بچه های هستش که تو بهزیستی نگهداری میشن و بعضی داروخانه ها میارن  و میفروشنش و خیلی خیلی غنی و پرانرژی هستش