سلام بچه ها ی فامیلی جاری دومیم داره،که ی دختر کوچولو داره ۴ساله بعد حامله بود ۸ماهه،بچه ی توو شکمش پسره،چندوقته میره دکتر میگن کیست اب توو سر بچته و لخته خون باید سقط کنی اینم هی میره دکترای مختلف تا ی فوق تخصص حرفه ای هم تاییدش میکنه که باید سقط شه
بعدش ما دیروز با پدرشوهرم اینا که طبقه پایینن نذری داشتیم دوتا بردارشوهرامو،ی خواهر شوهر و ی پسر خاله شوهرمم اینجا بودن همه نذری هارو باهم درست کردیم.جاریم اومد گفت که همچین چیزی شده،خیلی ناراحت شدم
دختر اون خانومه رو هم اورده بود،بچه اونیکی جاریم ۳سالشه به اون دختر بچه گفت زردالو(من) نی نی تو شکمشه اونم برگشت گفت مامان منم نی نی داره پسره،😭😭😭😭منم اشکم درومد گفت خاله سونو دادی ببینی نی نی ت پسره یا دختر گفتم هنوز معلوم نی خاله.گفت ولی برا ما پسره😢
خلاصه پا نذری کلی من و جاریم دعا کردیم،گفتیم خدایا کرمت و شکر خودت ارامش بده به این خانواده،واقعا سخته چون خودمم سقط داشتم این که ۸ماهش بوده دیگه هیچی تا صب که جاریم اومد بالا گفت ابجی دارم میرم بیمارستان بچه رو دنیا اوردن سالمه و زنده هیچ مشکلی نداره😭😭😭😭😭😭اینه معجزه ی خدا
سلام شاید این مورد معجزه باشه اما دستگهای سونو درصد خطای بالای دارن و خیلی از کسانی که سونو گفته مشکل داره بچه سقط کنید و دلشون نیومده سقط کنن و بچع وقتی به دنیا اومده دیدن سالمه سالمه