2777
2789

پسرم الان 4ماه و 6روزشِ حدود یک هفته ست اصلا خوب شیرنمیخوره یعنی تو 24 ساعت نصف مقداریم که باید بخورِ نمیخوره اوایل سینه خودمو میخورد اما یه مدت گذشت دیگه سینه نگرفت نه روز نه شب و الانم شیشه رو هم نمیگیره دکترش گفت لعاب برنج بده اونم نمیخوره اوایل شیرخودم با شیرخشک اما شیرم کم شده فقط شیرخشک میخوره

گفت تو شیرش سرلاک بریز اونم نمیخوره 

کارم شده یکسره گریه نمیدونم چیکار کنم تو فامیل همسنش داریم همش میخورن تپلن اما 

حالا نمیدونم باید دکتر ببرم چی بگم 

دکتر خودش که میگه بازی گوشِ اخه تو خوابم نمیخوره تو خواب که بازیگوش نیست

اگر راه حلی دارید یا دکتر خیلی خوب اطفال میشناسید بهم بگید 

رفلاکس پنهان نداره ؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم لاغره وارد ۵ ماه شده وزنش ۶۷۰۰

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
منم وزنش زیر نمودارِ دارم دیونه میشم 

وزنش چنده...کی متولد شده

اخه دختر من موقع دندون در اوردن بی اشتها میشه زودم نیست ممکنه در بیاره دختر من پنج ماهش بود

اخه دکترش دست زد گفت لثه ش سفت نشده دستشو تا مچ میکنه تو دهنش ولی شیر نمیخوره 

بذار کامل گشنش بشه به غر زدن که افتاد شیرش بده... اگه از حالا بخوای برا غذا خوردنش اینکارو بکنی تا ا ...

اخه اگر تا شبم بهش شیر ندم برم سراغش که بدم 40تا بیشتر نمیخوره خیلی خیلی کمه میترسم معدش کوچیک بشه دکترش میگه هر سه ساعت 120تا