2777
2789
عنوان

طوروخدا مامانایی که نوزاد دارن بیان کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 24 پست

اسی دختر منم همین طوریه از چهار ماهگی دیگه نه شیشه پستونک رو میگرفت نه سینه خودمو  

پیش چندین دکتر هم بردم گفتن بازیگوش شده تو خواب بهش بده ولی تو خواب هم نمیخورد تا 7 ماهگی که پستونک رو گرفت تونم فقط تو خواب 

غذا هم اصلا نمیخورد وزنش خیلی پایین بود 

الان ده ماهشه هم شیر کم میخوره هم غذا نمیخوره وزنش 7 کیلو یعنی افتضاحه 

وزن چهار ماهگیش که بردم برا واکسن 5800 بود الان ده ماه ونیمشه تازه شده 7 کیلو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگر تا شبم بهش شیر ندم برم سراغش که بدم 40تا بیشتر نمیخوره خیلی خیلی کمه میترسم معدش کوچیک بشه د ...

وای دختر منم اینطوری بود ساعت 10 صب 90 تا میخورد دیگه هر کاری میکردم نمیخورد تا 6 عصر تونم فقط 60 تا 

دکتر میگفت بازیگوش شده 

اخه اگر تا شبم بهش شیر ندم برم سراغش که بدم 40تا بیشتر نمیخوره خیلی خیلی کمه میترسم معدش کوچیک بشه د ...

وقتی گرسنش بشه بیشتر میخوره... با دکتر صحبت کن ببین گلاب خیلی کم بریزی تو غذات اینو حتما از دکتر بپرس برای بچه بد نباشه... فقط برای خوشبو شدن غذا... خودتم بخور تا شیرت خوش بو بشه... لباستو رنگ روشن بپوش..براش جذابیت های خوراکی ایجاد کن اسباب بازی نه... تو اتاقی که  کسی نیست بهش شیر بده که بازیگوشی نکنه...