و اگر باشه مربی سوزندوزی برای خودم. خواهش میکنم اگر سراغ دارید بهم بگید. دیشب دوبار تاپیک زدم کسی جواب نداد.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من یک ماه و نیمه اومدم زاهدان، غریبم. به خاطر کرونا همش خونه ام. از سوپر مارکت هم اینترنتی خرید میکنم.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...
من هنوز از امکاناتش خبر ندارم. ظاهر شهر دو طبقه است. یکی دو بار که با ماشین دور زدیم، یه محله هایی خیلی ظاهر خوبی نداره، یه مناطقی نسبتاً مدرنه.
باشگاه ها که بعیده باز باشن، مربی خصوصی میخوام. برای سوزندوزی یه نفر آگهی داده بود، زنگ زدم گفت خونه نمیام.
بسلامتی خودتون مال کجا هستین؟ از چهارراه رسولی ادویه عزیزی خیلی خوب و مطمئن
تهران، اسم چهارراه رسولی رو شنیدم، ولی از خونه بیرون نمیرم. در حد داروخانه و قصابی تو خیابونی که ساکنم رفتم.