2777
2789
ان شالله که باردار باشی عزیزم ولی الان نرو واسه آرمایش بزار روز چند روز بعد از موعدت برو  خوش ...

چشم عزیزم منم دعا کن محتاج دعام

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

من روزی که قرار بود پریود بشم..تا بعدازظهر صبر کردم دیدم نشدم بعد بی بی چک گذاشتم..اولش منفی بود بعدش به خط خیلی کمرنگ میوفتاد مثبت مبشد..تا سه روز ۷،۸تا بی بی چک زدم همش منفی بود بعد یکی دوساعت مثبت میشد

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم مثل شما م دوهفته دیگه پریودیمه ازالان داغونم تخمدانام میسوزه شکمم میسوزه دهانه رحمم چک کردم بسته بودامروز بی بی زدم مشخص نبودچیکارکنم

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
دکترم چهار شنبه گفته

پس صبر کن وریلکس باش انشاءالله بارداری استراحت کن فعلا چون من یه موردی داشتم وقبل از پری به لکه بینی افتادم  وبعد تستم هی کمرنگتر میشد روز پریم هاله ننداخت رفتم ازمایش منفی بود ولی من سابقه سقط مکرر داشتم 

سلام عزیزم منم مثل شما م دوهفته دیگه پریودیمه ازالان داغونم تخمدانام میسوزه شکمم میسوزه دهانه رحمم چ ...

رحمت سفته؟دس بزن برای من سفته سفته 

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
پس صبر کن وریلکس باش انشاءالله بارداری استراحت کن فعلا چون من یه موردی داشتم وقبل از پری به لکه بینی ...

چشم عزیزم ممنونم فقط ذوق دارم میخوام بدونم س ماه پیش سقط بخاطر ابله مرغان ک داشتم داغونم کرده حالا بااولین اقدام بعد از سقط اینطوری شدم

رحمت سفته؟دس بزن برای من سفته سفته 

آره سفته خیلی خیلیم نفخ میکنم شکمم انگاربادمیکنه خیلی میسوزه نمیدونم چیکارکنم

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
چشم عزیزم ممنونم فقط ذوق دارم میخوام بدونم س ماه پیش سقط بخاطر ابله مرغان ک داشتم داغونم کرده حالا ب ...

ان شاء الله هستی

ان شاء الله هستی

😍😘😘😗😗