2777
2789
عنوان

دیشب از ناراحتی خواب به چشمم نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 37 پست
من نمیگم حقشو نگیره.این ادمو میسوزونه که اون از سر لج این پیامو داده.من الان یه هفته اس شوهرمو دارم ...

عزیزم شما براش وسایلش درست کردین پول که خرج نکردین فک نمیکنم بد گفته باشن  مگر اینکه شوهرتون وسیله ای انداخته باشه رو لوازمشون 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
من نمیگم حقشو نگیره.این ادمو میسوزونه که اون از سر لج این پیامو داده.من الان یه هفته اس شوهرمو دارم ...

اون ۵هزار رفت بالا رند کرد تو ۴۵اومدی پایین رند کردی😂😂

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما براش وسایلش درست کردین پول که خرج نکردین فک نمیکنم بد گفته باشن  مگر اینکه شوهرتون وس ...

چه ربطی داره؟مگه تعمیرکارو میاد خونه شما وسایلاتونو تعمیر میکنه فقط پول قطعات میگیره؟پول رفت به مکان فقط ۳۰ تومنه پول دستمزد هم بستگی به زحمت داره اگه حساب کنیم الان ۵۰۰ بیشتر به شوهرم بدهکارن .هر چند ما مثل اونا نیستیم بکوبیم سرش اگه میخواستیم اونجا میگرفتیم 

چه ربطی داره؟مگه تعمیرکارو میاد خونه شما وسایلاتونو تعمیر میکنه فقط پول قطعات میگیره؟پول رفت به مکان ...

همون موقع که کار انجام میدین اگه شده با شوخی بگین اگه تعمیرگاه میخاست درست کنه اینقدر پاتون درمیومد....منم برادرم تعمیرکاره هیچوقت نه ما پول دادیم نه اونم نیازی داشته که بگه ولی اگه پول دستی بش بدیم خریدی جایی باشه پس میده 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
همون موقع که کار انجام میدین اگه شده با شوخی بگین اگه تعمیرگاه میخاست درست کنه اینقدر پاتون درمیومد. ...

ما توقعی نداریم غریبه نیستن که.ولی میگم خودشون باید شعور داشتن میفهمیدن که براشون خیلی کار کرده همسرم .وگرنه من از اونا پول نمیخوام

ما توقعی نداریم غریبه نیستن که.ولی میگم خودشون باید شعور داشتن میفهمیدن که براشون خیلی کار کرده همسر ...

عزیزم کار کردن با پول خرج کردن فرق میکنه ناراحت نشیا....شماهم حق داری...پولشون رو بدین هروقتم کاری داشتن شوهرت بگه نمیرسم حالا چندروز دیگه میام چندبار که اینو گفت دیگه بهش نمیگن