همسر من فنیه بعد از ظهرا که از سر کار میاد تو نمایندگی نصب و تعمیر لوازم خانگی کار میکنه.برادر شوهرم هر چیش خراب میشه زنگ میزنه به شوهرم که بره براش درست کنه.هیچ وقتم یه قرون پول نمیدن.یه بار من مریض شدم همسرم ماموریت بود مجبور شدم با برادر شوهرم برم دکتر خودم پول داشتم ولی اصرار کرد که پول دکترو حساب کنه.هزینه کل رفت و امد و دکتر شد ۲۴۵ تومن.الان سر یه موضوعی دوتا برادر دعواشون شده.و مقصر هم برادر شوهرم بود.و این باعث شد مادر شوهرمم با برادر شوهرم دعواش بشه و تازگیا برا بچش تولد گرفت هیچ کدوممون نرفتیم حتی مادر شوهرم.وقتی همسرم برگشت از ماموریت گفتم پولشونو بده گفت دادم.دیشب ساعت ۱ شب پیام داده هزینه کل دکتر رفتن شد ۲۵۰ تومن بعد شماره حساب فرستاده.منم خیلی حرصم گرفت هم از اینکه مبلغ رو رند کرده،هم از اینکه از سر لج پولشو خواسته و به این فکر نکرده شاید یادشون رفته پولمو بدن ولی اونا هم به من خیلی خدمت کردن کل وسایلای خونمو برادرم تعمیر کرده ۲۰۰ تومن چیه حالا پیام بدم بهش؟و سوم اینکه همسرم میگفت داده ولی چرا باید این پیام داده باشه.همسرمو بیدار کردمگفتم مگه نمیگفتی پولشو دادی این چی میگه؟میگه بابام نزاشت بدم گفت خودم میریزم به حسابش حتما یادش رفته.صبح که میرفت سر کار تاکید کردم حتما پولشو بریزه تا منتش کم شه .و بهشم سپردم که هیچ وقت هیچ جا حق نداره کاری برای برادرش بکنه.تا دیروز من هی واسطه میشدم و به همسرم سرکوفت میزدم که برادرته باهاش حرف بزن اونم تو دلش هیچی نیست ولی الان خودمم فهمیدم از بعضی آدما دوری کنی بهتره.نمیدونم دیگه ناراحتیم بیخوده یا نه ولی شبو اصلا نخوابیدم و همسرمم اینو فهمید