همسر من فنیه بعد از ظهرا که از سر کار میاد تو نمایندگی نصب و تعمیر لوازم خانگی کار میکنه.برادر شوهرم هر چیش خراب میشه زنگ میزنه به شوهرم که بره براش درست کنه.هیچ وقتم یه قرون پول نمیدن.یه بار من مریض شدم همسرم ماموریت بود مجبور شدم با برادر شوهرم برم دکتر خودم پول داشتم ولی اصرار کرد که پول دکترو حساب کنه.هزینه کل رفت و امد و دکتر شد ۲۴۵ تومن.الان سر یه موضوعی دوتا برادر دعواشون شده.و مقصر هم برادر شوهرم بود.و این باعث شد مادر شوهرمم با برادر شوهرم دعواش بشه و تازگیا برا بچش تولد گرفت هیچ کدوممون نرفتیم حتی مادر شوهرم.وقتی همسرم برگشت از ماموریت گفتم پولشونو بده گفت دادم.دیشب ساعت ۱ شب پیام داده هزینه کل دکتر رفتن شد ۲۵۰ تومن بعد شماره حساب فرستاده.منم خیلی حرصم گرفت هم از اینکه مبلغ رو رند کرده،هم از اینکه از سر لج پولشو خواسته و به این فکر نکرده شاید یادشون رفته پولمو بدن ولی اونا هم به من خیلی خدمت کردن کل وسایلای خونمو برادرم تعمیر کرده ۲۰۰ تومن چیه حالا پیام بدم بهش؟و سوم اینکه همسرم میگفت داده ولی چرا باید این پیام داده باشه.همسرمو بیدار کردمگفتم مگه نمیگفتی پولشو دادی این چی میگه؟میگه بابام نزاشت بدم گفت خودم میریزم به حسابش حتما یادش رفته.صبح که میرفت سر کار تاکید کردم حتما پولشو بریزه تا منتش کم شه .و بهشم سپردم که هیچ وقت هیچ جا حق نداره کاری برای برادرش بکنه.تا دیروز من هی واسطه میشدم و به همسرم سرکوفت میزدم که برادرته باهاش حرف بزن اونم تو دلش هیچی نیست ولی الان خودمم فهمیدم از بعضی آدما دوری کنی بهتره.نمیدونم دیگه ناراحتیم بیخوده یا نه ولی شبو اصلا نخوابیدم و همسرمم اینو فهمید
من بودم یه لیست بلند بالا از تعمیراتشون مینوشتم با هزینه جمعش آخرم شماره حساب و پیامک میکردم.
دلم نمیخواد دعوا بالا بگیره من بیشتر دلم میخواست این دوتا برادر آشتی کنن اما الان که اینجوری شماره حساب فرستاده، دلم نمیخواد دعوا کنن ولی دیگه واسطه هم نمیشم برای آشتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم نمیخواد دعوا بالا بگیره من بیشتر دلم میخواست این دوتا برادر آشتی کنن اما الان که اینجوری شماره ح ...
دعوا نیست که.مینوشتم واقعیتش من روم نمیشد بهت بگم، ولی دیدم تو روت میشه منم خجالتو گذاشتم کنار برادر گلم، تا الان انقدر بهم بدهکاری. کسی که میدونه حق حساب چیه خودشم باید جور بکشه.
حالا من تاپیک میزنم فرهنگمون مشکل داره باید اینهمه رفت امدای فامیلی نباشه. اینهمه عروس ...
من خونه خالم نرم؟چون خارج از ایران نمیرن باید تو ایرانم نرن؟واقعا چیز جالبی نگفتین .صله رحم نمیشه قطع شه از ترس اینکه ممکنه دعوا بشه اونی که اول و اخر برای هم میمونن خانواده هان
حق داری ناراحت باشی ولی از این به بعد حساب کار دستتون باشه با هر کسی مثل خودش باید رفتار کرد
اره دیگه من زیادی رعایت میکردم تا الانم داشتم سعی میکردم آشتیشون بدم ولی دیگه کاری ندارم نه میگم بدن.نه میگم خوبن.الان میچسبم به شوهرم هر تصمیمی اون گرفت منم اطاعت میکنم گفت نریم میگم باشه گفت بریم باز میگم باشه
اره دیگه من زیادی رعایت میکردم تا الانم داشتم سعی میکردم آشتیشون بدم ولی دیگه کاری ندارم نه می ...
افرین خانم عاقلی هستی
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
دعوا نیست که.مینوشتم واقعیتش من روم نمیشد بهت بگم، ولی دیدم تو روت میشه منم خجالتو گذاشتم کنار برادر ...
نه بابا ول کن درسته نوشتنش دل ادمو خنک میکنه ولی فردا پس فردا چشممون تو چشم هم میوفته بزار اونی که سرش پایینه اون باشه نه شوهر من .هر کسی با رفتارش شخصیت خودشو نشون میده