2777
2789
عنوان

دیشب از ناراحتی خواب به چشمم نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 37 پست
من بودم یه لیست بلند بالا از تعمیراتشون مینوشتم با هزینه جمعش آخرم شماره حساب و پیامک میکردم.

دلم نمیخواد دعوا بالا بگیره من بیشتر دلم میخواست این دوتا برادر آشتی کنن اما الان که اینجوری شماره حساب فرستاده، دلم نمیخواد دعوا کنن ولی دیگه واسطه هم نمیشم برای آشتی

نمیخوام دعوا رو کش بدم.دیشب اون۳د ناراحت بودم رفتم به خواهر شوهرم گفتم از شانسم نصف شبی اونم بیدار ب ...

ای جانم اشکال نداره

ولی یادت باشه گفت بیا فلان کار بکن بگی ۵۰ تومن میشه،،حالا هرچی قیمتش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم نمیخواد دعوا بالا بگیره من بیشتر دلم میخواست این دوتا برادر آشتی کنن اما الان که اینجوری شماره ح ...

دعوا نیست که.مینوشتم واقعیتش من روم نمیشد بهت بگم، ولی دیدم تو روت میشه منم خجالتو گذاشتم کنار برادر گلم، تا الان انقدر بهم بدهکاری. کسی که میدونه حق حساب چیه خودشم باید جور بکشه. 

حالا من تاپیک میزنم فرهنگمون مشکل داره باید اینهمه  رفت امدای فامیلی نباشه. اینهمه عروس ...

من خونه خالم نرم؟چون خارج از ایران نمیرن باید تو ایرانم نرن؟واقعا چیز جالبی نگفتین .صله رحم نمیشه قطع شه از ترس اینکه ممکنه دعوا بشه اونی که اول و اخر برای هم میمونن خانواده هان 

حق داری ناراحت باشی ولی از این به بعد حساب کار دستتون باشه با هر کسی مثل خودش باید رفتار کرد

اره  دیگه من زیادی رعایت میکردم تا الانم داشتم سعی میکردم آشتیشون بدم ولی دیگه کاری ندارم نه میگم بدن.نه میگم خوبن.الان میچسبم به شوهرم هر تصمیمی اون گرفت منم اطاعت میکنم گفت نریم میگم باشه گفت بریم باز میگم باشه 

اره  دیگه من زیادی رعایت میکردم تا الانم داشتم سعی میکردم آشتیشون بدم ولی دیگه کاری ندارم نه می ...

افرین خانم عاقلی هستی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اره  دیگه من زیادی رعایت میکردم تا الانم داشتم سعی میکردم آشتیشون بدم ولی دیگه کاری ندارم نه می ...

الان من میگم چی میشه

این دو تا برادر اشتی می کنن

و دوباره شوهرت تعمیرات خونه اونا رو مجانی انجام میده

و دوباره همون اش و همون کاسه

فقط تو بشین نگاه کن

خودتم قاطی نکن

هر چی بگی میشی عروس بد 

بی خیال

دنیا اونقدرها جدی نیست   
دعوا نیست که.مینوشتم واقعیتش من روم نمیشد بهت بگم، ولی دیدم تو روت میشه منم خجالتو گذاشتم کنار برادر ...

نه بابا ول کن درسته نوشتنش دل ادمو خنک میکنه ولی فردا پس فردا چشممون تو چشم هم میوفته بزار اونی که سرش پایینه اون باشه نه شوهر من .هر کسی با رفتارش شخصیت خودشو نشون میده 

الان من میگم چی میشه این دو تا برادر اشتی می کنن و دوباره شوهرت تعمیرات خونه اونا رو مجانی انجام م ...

اره اینجوریه برا خمین قاطی نمیشم تو دعواهاشون.ولی همسرمم خوب میشناسم.اگه سرش بره دیگه یه سوزن براشون نخ نمیکنه.

از قدیم گفتن حساب حساب کاکا برادر شما حقتون نگرفتید دلیل نمیشه اونم نگیره شد درس عبرت که مجانی کار ...

اینجا منظور از کاکا و برادر دوست و رفیقه. ادم باید معرفت داشته باشه

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.
اینجا منظور از کاکا و برادر دوست و رفیقه. ادم باید معرفت داشته باشه

ضرب المثل تعمیم میدن

مگه میگن موش تو سوراخ نمیرفت جارو به دمش میبست فقط راجب موش؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد