2777
2789
عنوان

شما باشین چه برخوردی میکنین؟

1036 بازدید | 114 پست

مامان من هر هفته داداشم و خانومش رو دعوت می‌کنه  برای شام یا ناهار

ولی خانومش موقع رفتن یکبار نشده تعارف بزنه که شما بیاین بگم که خیلی وقته ازدواج کردن و این مسأله همیشه بوده.یعنی تو این پانزده سال ما فقط عید دعوت شدیم

برادرم هم اصلا سیاست میانه داری بین خانوادشو همسرشو نداره و خیلییی هوای خانمشو داره 

یعنی اگه حتی حق با ما باشه میگه شما مقصرین 

پس رو برادرم نمیتونیم مانور بدیم 

به خاطر کرونا ما یکم از دعوتا کم کردیم و خانوم خیلی رفتن تو قیافه و بهشون برخورده!

الان موندم چطور برخورد کنم که کدورتی پیش نیاد و حرفم رو هم زده باشم 

اینم بگم ایشون از اول همیشه سعی کرده فاصله با مارو حفظ کنه یعنی عروسی نیست که خیلی با خانواده شوهر قاطی شه البته منظورم مادر شوهر و خواهر شوهره!

موندم چطور باهاش برخورد کنم که بفهمه همه چیز متقابله 

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷

🙄 هیچی همون ففاصله رو حفظ کنین 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زیاددعوت نکنید دوری و دوستی بهتره هرچقد صمیمی بشی مشکلات بیشترمنکه خودم عروسم زیاد نمیرم خونه مادرشوهرم چون همشون میشناسم زیاد بری یطوری بهت نگاه میکنن 

وای دقیقا مثه مااا.ما نهایت تولدی بشه بریم خونشون. ولی اونا 24 ساعت اینجان یا خودشون یا بچشون. خسته شدم واقعا. و حرص م میگیره ک مامانم براشون اینقد زحمت میکشه. منکه حرفمو قشنگ میزنم. اصلا هم باهاش قاطی نمیشم اگه جایی هم کوتاه میام بخاطر مامانمه ک میگم دلخوری پیش نیاد

به برادرتون بگین خیلی دلمون واستون تنگ شده ولی چون دیدیم تو این سال ها رغبتی برای رفت و امد نشون ندادید دوست نداشتیم خانومت معذب شه فکر نکنی دلخوری پیش اومده که کمتر دعوت میکنیم!

هر چند که من اگه بودم تعارف نداشتم رک میگفتم

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

هیچی خیلی راحت شما هم دعوت کردن رو کم و کمتر کنید، ماهی یه بار تا صداشون دربیاد. بعد که گله کردن بگید هرچیزی دو سر داره، نمیشه که هر هفته مهمونی بیاید سالی یه بار به خئدتئن زحمت بدید. مگه ما خون کردیم؟

به برادرتون بگین خیلی دلمون واستون تنگ شده ولی چون دیدیم تو این سال ها رغبتی برای رفت و امد نشون ندا ...

داداشم فقطب ای ما قاطی میکنه

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷