2777
2789
عنوان

جنسیت اشتباه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4071 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اولین بارداریمه  حتی چند روز پیش رفتم سونو برای تعین زمان زایمان گفت پسر میگم بند ناف نبوده ...

تنها با بند ناف نمیگن عزیز

بیضه هم تو‌سونو مشاهده میشه

لطفا لایک نکنید😒😒😒
وزنت چقد بالا رفته؟ قیافت خوشگل شده؟ احساس سبکی داری یا سنگینی؟

فقط اینو بگم تا ماه 8 یا هفت اصلا حس نمیکردم حاملم اگه تکون نمیخورد نمیفهمیدم  یه بارم تهوع نداشتم لک و مک هم ندارم اصلا

حتی تو گوگل هم زده حط نیگرا بخونین

عزیزم من ماما هستم!!! الان و در سال ۲۰۲۰ ما فقط برای تعیین جنسیت دو راه داریم و اونم یکیش سونو هست و یکی دیگش آمنیو سنتز، کوردو‌سنتز، و سل فری. دیگه صلوات بفرس و دست ازسر حرف خاله خانیاجیا بردار، زشته شما مادر امروزی هستی

وزنت چقد بالا رفته؟ قیافت خوشگل شده؟ احساس سبکی داری یا سنگینی؟

خیلی قیافه م خوشگل شده 🤦🏻‍♀️چشام درشت شده 

وزنم فقط هفت کیلو‌چاق شدم

سر دخترام با ویار وحشتناکی داشتم تا لحظه زایمان زیر سرم بودم 

الان از اول بارداری یکبار هم‌تهوع نداشتم 

احساس سبکی دارم 

خیلی فرز شدم 

لطفا لایک نکنید😒😒😒
من رفتم ان تی گفت احتمال دخترازپسربیشتره ولی هرکی میبینه میگ پسره حق میدم بهت ادم یه حرفایی میشنوه خ ...

برای من ان تی گفت پسره 

ولی انومالی ۱۸ هفته و ۲۷ هفته گفت صد در صد دختره

لطفا لایک نکنید😒😒😒
عزیزم من ماما هستم!!! الان و در سال ۲۰۲۰ ما فقط برای تعیین جنسیت دو راه داریم و اونم یکیش سونو هست و ...

ان شالله ک اینطوره نه ماه باپسرم دارم درد و دل میکنم حرف میزنم صداش میکنم الان دختر باشه انگار یه غریبس