2777
2789
عنوان

جنسیت اشتباه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4071 بازدید | 103 پست

حق داری 😂

پسرخاله‌ی منو هر چهاردفعه گفتن دختره،خالم وسایل صورتی و دخترونه براش خریده بود،بعد از دنیا اومدن دیدن پسره!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا دستگاه های پیشرفته سونوگرافی رو ول کردی چیبیدی به خط ناف؟! من باردار نیستم ولی اون خط رو دار ...

از بس زنگ زدم از این و اون پرسیدم دیونه شدم خواهرشوهم دوتا پسر داره میگه تا زیر سینه بود استرس میدن

فکر کنم واسه همه یکسان نباشه اون خط

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سونو‌مطمئنه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
اخه خانما تو نی نی سایت خوندم نوشتن پسر تا زیر سینه

عزیزم منم همین خط و پر رنگ دارم

همههههههه علایممممم پسر هست 

یکسال رژیم پسر داشتم 

دوتا گل دختر دارم 

سومی و پسر خواستم

تعیین جنسیت و ای یو‌ای رفتم 

همهههههه علایممم کاملا فرق زمین‌تا اسمون داشت با بارداری دخترام

حتی این خط

ولی سونو گفت دختره

دیگه کم مونده بیاد بغلم

همه چی دخترونه گرفتم 

سونو خیلی مجربتره

بیخیال این تفکرات باش

لطفا لایک نکنید😒😒😒
وااااا دستگاه های پیشرفته سونوگرافی رو ول کردی چیبیدی به خط ناف؟! من باردار نیستم ولی اون خط رو دار ...

الان ی عده میان میگن شما پسر زایی😅

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اخه خانما تو نی نی سایت خوندم نوشتن پسر تا زیر سینه

😐😐😐...تو رو خدا نفس عمیق بکش...بنا به فهمیدن بود...عرب دختر رو بعد از به دنیا اومدن نمیکشت...همون ماه نهم از روی خط ناف...میزد تو شکم زنش...خیاله خودش رو راحت میکرد...بارداری حق دری حساس بشی به هر چیزی...ولی نه به این حد...ان شاالله به سلامت زایمان کنی...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
اوایه؟ سونو هر سه بار پسر نوشته؟ فرمه شکمت چه جوریه؟ تیز یا پهن؟

اره اولین بارداریمه  حتی چند روز پیش رفتم سونو برای تعین زمان زایمان گفت پسر میگم بند ناف نبوده همش خیالاتی میشم

شکمم پهن