سلام مامانای مهربون محبت میکنید اگه بتونید منو راهنمایی کنید و از تجربیاتتون بگید
پسرکوچولوی من تازه وارد شانزده ماهگی شده و در حال حاضر هفتا دندون هم داره منتهی تو خوردن غذا فقط فرنی و سوپ نهایتا ابگوشت میخوره من هر کاری میکنم که کته یا غذاهای خیلی نرم بخوره که هم تنوع غذایی داشته باشه و هم از غذا زده نشه اصلا به هیچ عنوان نمیخوره و مدام اوق میزنه در حد خفگی و من مجبورم اگه ماهی یا کباب تابه ای یا امثال این غذاهارو بخوام بهش بدم باز با سوپ مخلوط کنم و بهش بدم ،،ممنون میشم بگین چکار کنم که عادت به غذاهای کمی سفت تر بکنه و ایا بچه های شما هم همینطورن و به نظرتون به مرور زمان به طور غریزی خودش عادت میکنه ... خیلی ناراحتم تورو خدا کمکم کنید ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر پسرم میگفت تا میتونی صبح تا شب بهش نون بده تا جوییدن یاد بگیره منم همیکارو کردم پسرم جوییدن یاد گرفت
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
پسر من یازده ماهشه دندونم نداره اصلا سوپ نمیخوره کلا غذاهایی مخصوص خودش میپزم رو دهن نمیزنه عوضش پلو و ماکارونی و شامی و کتلت رو دوست داره ولی من تا میخوره نصفه جون میشم میترسم بپره تو گلوش
[QUOTE=148579186]دکتر پسرم میگفت تا میتونی صبح تا شب بهش نون بده تا جوییدن یاد بگیره منم همیکارو کرد ...
نمیمونه عزیزمنون تست بده نرمه با آب دهنش خمیرمیشه الان یادش ندی خیلی اذیتت میکنه بزرگترم شه فقط باید غذای میکس بدی جوییدن یادنمیگیره
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن