2777
2789
عنوان

غذای کودک یکساله

227 بازدید | 17 پست

سلام مامانای مهربون محبت میکنید اگه بتونید منو راهنمایی کنید و از تجربیاتتون بگید 

پسرکوچولوی من تازه وارد شانزده ماهگی شده و در حال حاضر هفتا دندون هم داره منتهی تو خوردن غذا فقط فرنی و سوپ نهایتا ابگوشت میخوره من هر کاری میکنم که کته یا غذاهای خیلی نرم بخوره که هم تنوع غذایی داشته باشه و هم از غذا زده نشه اصلا به هیچ عنوان نمیخوره و مدام اوق میزنه در حد خفگی و من مجبورم اگه ماهی یا کباب تابه ای یا امثال این غذاهارو بخوام بهش بدم باز با سوپ مخلوط کنم و بهش بدم ،،ممنون میشم بگین چکار کنم که عادت به غذاهای کمی سفت تر بکنه و ایا بچه های شما هم همینطورن و به نظرتون به مرور زمان به طور غریزی خودش عادت میکنه ... خیلی ناراحتم تورو خدا کمکم کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر پسرم میگفت تا میتونی صبح تا شب بهش نون بده تا جوییدن یاد بگیره منم همیکارو کردم پسرم جوییدن یاد گرفت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خدا برات نگهش داره برعکس پسر منه

پسر من یازده ماهشه دندونم نداره اصلا سوپ نمیخوره کلا غذاهایی مخصوص خودش میپزم رو دهن نمیزنه عوضش پلو و ماکارونی و شامی و کتلت رو دوست داره ولی من تا میخوره نصفه جون میشم میترسم بپره تو گلوش

خدا برات نگهش داره برعکس پسر منه پسر من یازده ماهشه دندونم نداره اصلا سوپ نمیخوره کلا غذاهایی مخصوص ...

خخخخ پسر منم اینجوریه تازه نمی جوه سالم قورت میده خخخ

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

[QUOTE=148579186]دکتر پسرم میگفت تا میتونی صبح تا شب بهش نون بده تا جوییدن یاد بگیره منم همیکارو کردم پسرم جوییدن یاد ...[/QUOT

من خیلی میترسم به گلوش بمونه حتی موز و شلیل رو هم رنده میکنم بهش میدم اخه اگه یه تیکه نون تو گلوش بمونه چکار کنم

[QUOTE=148579186]دکتر پسرم میگفت تا میتونی صبح تا شب بهش نون بده تا جوییدن یاد بگیره منم همیکارو کرد ...

نمیمونه عزیزم‌نون تست بده نرمه با آب دهنش خمیرمیشه الان یادش ندی خیلی اذیتت میکنه بزرگترم شه فقط باید غذای میکس بدی جوییدن یادنمیگیره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
پسرمن ۱۱ ماهشه کته نرم میخوره اما کتلت و کوکو نه کم کم عادتش بده مثلا میکس نکن با پشت قاشق له کن ...

همش ترس اینو دارم که به گلوش بمونه حتی کته هم براش میزارم له له بشه در حد خیلی شل اما یک قاشق که میخوره انقدر اوق میزنه که داره خفه میشه

[QUOTE=148579186]دکتر پسرم میگفت تا میتونی صبح تا شب بهش نون بده تا جوییدن یاد بگیره منم همیکارو کرد ...

خب اشتباه میکنی عزیزم اگه نتونه یه چیزی رو بخوره تف میکنه

نون یا موز هم چیزه که بمونه تو گلو؟؟؟ تازه دندونم داره

کلا روشت اشتباه بوده.از فردا یواش یواش تغییرش بده

[QUOTE=148581676]خب اشتباه میکنی عزیزم اگه نتونه یه چیزی رو بخوره تف میکنه نون یا موز هم چیزه که بمونه تو گلو؟؟؟ تاز ...[

باشه انشاالله از فردا با نون تست شروع میکنم ... ممنون

خواهش

میوه رو براش نگینی خرد کن بذار با دست برداره بخوره یا خودت بذار دهنش

نون کوچولو بذار دهنش یا مثلا یه ذره مربا بزن بهش

سوپش را به مرور یکم سفت تر کن بعدا کته راهم میخوره یا تو غذاش نون ریز کن بریز

مثلا گوشت کبابی را رشته رشته کن بعد بذار دهنش