2777
2789
عنوان

کنکور ، رشته ریاضی نظرتون ؟

115 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

من دارم میرم دهم رشتمم ریاضیه

میخام بدونم شماها که اکثرتون بزرگترین نظرتون راجع به رشتم چیه به نظرتون روی چه رشته دانشگاهیی که بازار کار داشته باشه تمرکز کنم ؟

توصیتون به من چیه ؟ کاری که خودتون اگه برمیگشتین به سن من برای درستون انجام میدادین ؟

توصیه م بهت اینه ریاضی برای دختر محیط کاری نداره😐

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن  ولی خوب از طرفیم میگن اگه دانشگاه خوب برم میزارنم رو سرشون

اگه خوب بخونیو بتونی رتبه و دانشگاه خوبی بیاری اره..ولی خب  من نمیگم بده عزیزم ولی محدوده بازار شغلش...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
همه میگن  ولی خوب از طرفیم میگن اگه دانشگاه خوب برم میزارنم رو سرشون

اصلا از این خبرا نیست ولی الان احتمالا از زمان ما بسیار بهتر باشه چون خیلی متقاضی‌ کم شده. 

اگر رفتی ریاضی فقط کامپیوتر یا آی تی یا نهایتا صنایع گرایش برنامه ریزی بخون یا معلم شد. الان فک می کنی ولی بقیه رشته ها واقعا با روحیات خانما سازگار نیست محیط کارشون افتضاحه و اصلا استخدام خانم خیلی خیلی کم هست و حقوق مناسبی نمی دن. 

الان همه میان میگن ریاضی بدرد نمیخوره فقط تجربی 😂😂 به چه رشته ای علاقه داری بگو اگر دوست داری من ...

والا اصن زیاد راجع به رشته های دانشگاهی تحقیق نکردم ولی خوب عاشق ریاضی و چیزایی که بهش مربوط میشه عم 

تو مدرسه ام شاگرد اول بخش فیزیک و شیمی و ریاضی بودم 

والا اصن زیاد راجع به رشته های دانشگاهی تحقیق نکردم ولی خوب عاشق ریاضی و چیزایی که بهش مربوط میشه عم ...

ببین دختر خوبم اول یک تحقیق کلی بکن به حرف ادم های اینجام کاری نداشته باش که دختر باید گلدوزی یاد بگیره نه مهندسی ببین به کدومشون ازنظر شغلی علاقه داری و اگر سوالی داشتی من میتونم راهنماییت کنم عزیزم مخصوصا اگر زیر شاخه برق و کامپیوتر باشه