2777
2789

من سه روز پیش بردم. خودمو نذاشتن برم پیشش اومد بیرون گفت پرسیدن اسمت چیه داداش یا آبجی داری؟ اسم. مامان بابا. مداد دادن خط کشیده. معاینه چشم

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال پیش بردم،،،،والا یادمه جلو من یا مادرا دیگه سوال نپرسیدن،،،،،دخترم را تو چندتا کلاس بردن با چندتا مربی مختلف،،،،فقط معاینه چشم را یادمه که خودمم بودم

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

شعر بهش گفتن بخون,

البته فقط بچه رو می برن تو اتاق, پسرم بعدا بهم کفت چی گفتن,

گفتن تا ده بشمر بعد برعکس برگرد تا یک

داداش مامانت چکاره میشه 

یه چندتا برگه هم دادن انجام داده انگار

اسم و فامیل ش رو پرسیده

اعداد تا ۱۰شمردن وبرعکس شمردن,نسبت های فامیلی مثلاً آبجی مامان میشه خاله،ادرس خونه،از فصلا و اینکه تو هر فصلی چه لباسی باید پوشد،جمع وتفریق اعداد مثلاً ۲+۳,طریقه مداد دست گرفتن،یه شعر بخونن،چند تا کلمه می‌پرسه که مثلاً میگه با چه حروفی شروع میشه،اسم مامان و بابا و اینکه چه شغلی دارند،انواع خطوط  مثلاً خمیده و است و شکسته ومنحنی،از حیوانات مثلا گاو چه فایده ای داره(پوست وگوشت وشیر)یا چندتا حیوان اهلی یا وحشی از گیاهان مثلا چند قسمتداره یا میوه هر فصل،نقاشی وپازل بلد باشند،اعداد رو بتونند با انگشت نشان بدن،شماره تلفن خونه یاموبایل والدین،عزیزم من هنوز نبردم ولی مدیر پیش دبستانی شون پیام داد گفت اینا رو باهاشون کار کنید ،