بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی تعریفشو شنیده بودم وقتی که خوندمش شوکه شدم اخه از یه متن معمولیم معمولی تر بود هی میرفتم جلوتر میگفتم قسمت خوبش دیگه شروع میشه..ولی خب نمیدونم چطور اینقد جایزه برد این کتاب:/
شاید اینم هست....اخع تو نظراتی هم که واسه کتاب گذاشته بودن (نسخه ترجمه شده اش)خیلی تعریف کرده بودن ازش جوری که من لحظه شماری میکردم کتاب برسه بخونمش اخر سرم دادمش به دوستم واسه کادو تفلدش
اما من که عاشقش شدم و بیشتر کتاب شرمنده نباش دختر برام تاثیر گذار و انگیزه دهنده بود(:
الانم ریچل هالیس الگوی زندگیمه(:
توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمیدونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران میخوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡