2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما خریدت چی شد از دیجیکالا؟  بعد تموم شد اقساط چک رو چطوری بهتون برمیگردونن؟

سلام عزیزم. خریدمون رو انجام دادیم و بعد از 3 ماه اقساطش شروع شد. فعلا 2 تاش مونده. خودمون هم نمیدونیم چک رو قراره چکار کنن 

سلام عزیزم. خریدمون رو انجام دادیم و بعد از 3 ماه اقساطش شروع شد. فعلا 2 تاش مونده. خودمون هم نمیدون ...

سلام خوبین من میخوام از دیجی کالا قسطی گوشی بخرم .شما از خریدت راضی بودی

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
سلام خوبین من میخوام از دیجی کالا قسطی گوشی بخرم .شما از خریدت راضی بودی

سلام بله عزیزم خدا رو شکر هرچی خریدم از دیجی کالا عالی بودن، برای سیسمونی کوچولوم هم همین دیروز خریدام رسید الان عکس میفرستم ببین 

نشد بفرستم😖 در کل من راضی راضی هستم  

اشکال نداره فدای سرت ممنونم.به دل خوش استفاده کنی همه رو ان شاءالله

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
ممنونم عزیزم شما هم ايشالا خرید خوبی داشته باشی و راضی باشی 

سلام عزیزم یه چندتا سوال داشتم اول اینکه شما الان خریدای قسطی تونو از دیجی کالا انجام دادین و راضی هستین، درسته؟ دوم منم میخواستم الان خریدای موبایلمو از دیجی کالا بصورت قسطی انجام بدم ولی شنیدم چک قدیم فقط قبول میکنن درحالی که الان چک قدیم یعنی همون زردا رو به کسی نمیدن و هرچی هست همون جدیدای بنفشن، من تو این مورد نمیدونم چیکار کنم و میخواستم بدونم تو مراحلش ننوشته به جای چک میشه سفته هم داد؟؟ من تو سایت شرایط دیجی پی دیدم نوشته بود ولی هرکی رو دیدم فقط چک داده واسه همین با خودم گفتم شاید قبول نمیکنن..... و سوم اینکه من تو مرحله دومم و هرچقدر عکس کارت ملی مو واسشون میفرستم میزنه تلاش مجدد! هرجور بخوای هم عکس گرفتم ولی نمیدونم چیکار کنم کلییییی ناامید و گیج شدم، امیدوارم شما بتونی کمکم کنی......

سلام عزیزم یه چندتا سوال داشتم اول اینکه شما الان خریدای قسطی تونو از دیجی کالا انجام دادین و راضی ه ...

سلام اره عزیزم از خرید راضی بودم. ما با چک جدید صیادی گرفتیم نمیدونم سفته میخواد الان یا نه ولی زمانی که من خرید کردم سفته نمیخواست. برای کارت ملی هم شاید حجم عکست بالا باشه باید حجمش رو کم کنی تا بارگزاری بشه‌.