2777
2789
عنوان

تو رو خدا اینطوری نگید

6609 بازدید | 249 پست
الان چند روزه که بعضی دوستان در تایپیک های مختلف وقتی بحث میشه میگن امام حسین چند هزار ساله پیش به شهادت رسیده و نمیدونم لزومی نداره ما فلان کارو بکنیم یا نکنیم من وقتی این حرف ها رو میشنوم خیلی ناراحت میشم من اصلا مذهبی نیستم و مثل خیلی های دیگه آرایش میکنم و حجاب ندارم ولی به خدا گناه داره اگر اینطوری باشه ما باید بگیم چون حضرت ابراهیم خانه خدا رو چند هزار سال پیش ساخته پس حالا دیگه لزومی نداره ما به اون سمت نماز بخونیم یا مثلا نریم زیارت امام رضا یا احترام نذاریم بگیم امام رضا مال چند هزار سال پیش بوده به خدا گناه داره من با افراط و تفریط موافق نیستم هر کس هر کاری دوست داره انجام بده هر کاری که دل آدم به آدم میگه ولی این حرفو نزنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایو جون خیلیییییی قشنگ گفتی منم نه چادری ام نه خیلی مومن ام ارایشم میکنم

ولی این حرفا رو که میشنوم یا میخونم دلم خیلیییییی میگیره و بیشتر از قبل میگم چقدر ائمه ما مظلوم بودن و هستن...
به جای سرزنش من به او نگاه کنید

دلیل سر به هوا بودن زمین ماه است
موافقم باهات
اگه کسی معتقد نیست اشکالی نداره هرکسی مختاره عقاید خودش رو داشته باشه
ولی این که به عقاید دیگران توهین کنیم و احترام نزاریم خیلی بده، متاسفانه من کلا تو اینترنت این چیز ها رو خیلی می بینم و ناراحت میشم :(
باید برای مقدسات همدیگه احترام قائل باشیم......
من نه حجاب دارم نه خیلی حرفارو قبول میکنم ولی امام و دین داریو عزت و احترام گذاشتن جزو دینمونه مثه بقیه چیزا نیست که سرسری بگیریمش و متاسفانه به خاطر همین کارا خدا از خیلیامون رو برگردونده

اگر داستان اصحاب کهف یادت باشه وقتی بعد از 300 سال از خواب بیدار شدن و برای تهیه ملزومات خودشون از غار بیرون رفتن اولین مسئله اییکه توجهشون جلب کرد این بود که عده ایی از مردم آخرت و خدا را انکار میکردند و میگفتن چیزیکه با چشم خود ندیدن و نشنیدین قابل پیروی کردن نیست ؛؛

این مسئله ناشی از جهل و خودخواهی بشره

مردم خودشون راحت کردن ( احترام گذاشتن سختر از بی احترامی کردنه ) اصولا بی عقیده بودن و هرهری مذهب بودن از هر کاری راحت تره

ولی خوب دین و ملزومات آن متعلق به خداونده و خودش از اونها حفاظت میکنه
من همیشه به اقلیت های مذهبی که باهاشون ارتباط دارم پیشنهاد میکنم توسل کنن به امام حسین ما

امکان نداره نتیجه نگیرن
به جای سرزنش من به او نگاه کنید

دلیل سر به هوا بودن زمین ماه است
منم به قول شما دلم میگیره.....ولی باید قبول کنیم که اجحافی که سیاسیون ما در حق اسلام و 14 معصوم کردند هیچ کدوم از ملت های جهان و هیچ کدوم ار مذهبای دیگه نکردند
منم شنیدم کسی که گفته یا کوروش....خدایا منو ببخش محمد کیه دیگه
مثلا پیغمبر من کوروشه....ولی باید قبول کنید که الان خیلی از مردم دقیقا اینجوری فکر میکنند
اینم بخاطر اینه که هر کاری سیاسیون ما میکنند و به پای اسلام مینویسند اونا رو از اسلام زده کرده
دیگه اینجور آدما درک اینو ندارند که بابا اسلام اینی نیست که اینا میگن
دیگه به این فکر نمیکنن که خیلی از ادیان به امام حسین احترام میذارند

من معتقدم همه این حرفا و این کارا بر میگیرده به سیاست افراطی بیش از اندازه ای که در پیش گرفته شده تو این مملکت...مردم فقط میخوان احساس آزادی کنند دیگه نمیفهمند چی میگند
خدا جونم سلامتی همه اعضای خانواده ام...سلامتی همسرم و تمام زندگیم دخترم و توراهیم پسرم...ایشاالله به سلامتی در آغوشش بگیرم و برای هردوشون مادری کنم...محتاج دعا دوستان هستم
من معتقدم حالا نمیخوای روضه بری نمیدونم نماز بخونی حجاب کنی و خیلی کارهای دیگه ولی لااقل بی احترامی نکن اگر امامای ما مال چند هزار سال پیش هستن پس چرا امروز خیلی های ما ازشون حاجت میگیریم وقتی سر حاجت گرفتن حرفی توش نیست وقتی سر احترام گذاشتنه امامای ما مال هزاران سال پیش هستن ؟؟؟
جدیدا مد شده که میگن آره مذهب برای جاهلانه و از این چیزها...........
متاسفانه تو ایران همیشه از این افراط و تفریط ها وجود داشته، من با این که کسی به امام حسین و ائمه معتقد نیست اصلا مشکلی ندارم هرکسی عقیده ای داره که محترمه ولی ازاین که خیلی ها راحت به اسم روشنفکری و این چیزها می یان و مستقیما توهین می کنند حرصم میگیره و ناراحت میشم.........
خیلی سخته به همدیگه احترام بزاریم؟؟