دوستان به شوهر نفهم و مادر نفهم تر از خودش چی بگم دیگه خسته شدم دائم همه ختم ها رو شرکت میکنن .پدر بزرگ شوهرم 5 هفته پیش فوت شد الان هر هفته جمع میشن ول نمیکنن،امروز هم سوم پدر شوهر خالش بازم رفتن مراسم من و دخترم و خانوادم چ گناهی کردیم آخه
هر دفعه به مدت دو هفته شوهرتو قرنطینه کن حالش جا بیاد
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا نشه,از هر مجلسی اومد یه مدت تو.اتاق بمون ,بگو چند روز بگذره ببینم مریض نیستی بعدا میام پیشت,رابطه رو هم کنسل کن تا بفهمه کارش غلطه
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
پس بگو از اونجا اومدی چند روز تشریف ببر خونه مادرت ,علایم نداشتی برگرد