2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو نی نی سایت راز یک  سناریو معرفی کردم رفتم دیدمش عالی بود

ی کم از داستانش میگی؟

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

✔️درهمسایگی گودزیلا

✔️قرار نبود 💖

✔️ازدواج من❣

✔️عبور از سیم خاردار نفس❣

✔️دالان بهشت❣

✔️بغض محیا
✔️دلواپس توام

✔️عاشقم باش
✔️امانت عشق

✔️باورم کن

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

چشم هایش قشنگ بود.آتش بدون دود جلد اولشو خیلی دوست داشتم.کلیدر قشنگ بود ولی انقدر ازش برام تعریف کرده بودن سطح انتظاراتم خیلیییی رفته بود بالا باعث شد اونقدرا لذت نبرم.ازین رمانای عاشقانه هم پنجره رو خیلی دوس دارم

ی کم از داستانش میگی؟

پرستاری به نام گلی رضایی بر اثر یک بی احتیاطی گرفتار اراذل می شود؛ومردی به نام بزرگمهر مصطفوی برای نجات گلی از دست آن ها مجبور به تجاوز به او میگردد؛وگلی طی این اتفاق باردار می شود؛او در تردید بین نگه داشتن یا سقط بچه، وقتی متوجه عقیم بودن بزرگمهر ودر نتیجه معجزه بودن بچه می شودوبا توجه به اینکه بزرگمهر اورا از مرگ نجات داده است؛ با وجود مخالفت خانواده تصمیم می گیرددر ازای فدا کردن خود وآینده اش، بزرگمهری که عاشق زنش می باشد را به آرزویش برساند؛در حالی که تصمیم گلی پرده از حقایقی برمی دارد ...در این بین گلی عاشق مردی به نام وحید می شود؛وبعد از به دنیا آمدن بچه،گلی مجبور به انتخابی سخت می شود:عشقش یا پدر فرزندش؟.... 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....