2777
2789
عنوان

کسی هست کمک کنه تو قرآن خوندن؟

125 بازدید | 15 پست

دوستای عزیزم تا آخر امروز سه جزء قرآن دارم که باید تموم بشه نگرانم نتونم تموم کنم و مدیون بشم. کسی هست کمکم کنه حتی اگر شده یک حزب؟ جزء ۱ و ۲۶ و ۲۷ هست که باید خونده بشن 

به نیت سلامتی امام زمان و شادی روح مرحوم تازه ازدست رفته و همه عزیزانی که دستشون از دنیا کوتاه شده... خیلی ممنونم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

من حزب ۱

اخه یه یک هم جای دیگه برداشتم.

میشه یه بار بخونم به نیت هر دو؟😅

اگه میشه میخونم

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱

عزیزم خیلی ازت ممنونم خدا کمکت کنه در همه مراحل زندگیت. جزء یک رو کامل میخونید؟ فقط لطفا تا پایان امروز تموم بشه. اگر به هردلیلی نتونستید بهم اطلاع بدیدگلم

عزیزم خیلی ازت ممنونم خدا کمکت کنه در همه مراحل زندگیت. جزء یک رو کامل میخونید؟ فقط لطفا تا پایان ام ...

ببخشید حزب یک منظورم بود🙈

اخه تا پایان امروز به حزب میرسم

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

عزیزای دلم لطفا تشریف بیارین تایپک من  ختم صلوات برای سلامتی یه عزیز وبچه های کوچولوش ۶۵۰۰ذکر مونده اگر دوست دارین 

اسی جانم با عرض معذرت 

یاعلی❤

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
من ۲۷

ممنونم عزیزم خداکمکت کنه همیشه. ۲۷ رو کامل میخونید؟ فقط لطفا تا پایان امروز تموم بشه. بازم اگر فرصت نکردید بهم اطلاع بدید

ببخشید حزب یک منظورم بود🙈 اخه تا پایان امروز به حزب میرسم

ن عزیزم نمیشه اشکالی نداره یه عزیز دیگه هستن یک رو میخونن ممنونم ازتون

ن عزیزم نمیشه اشکالی نداره یه عزیز دیگه هستن یک رو میخونن ممنونم ازتون

خواهش میکنم عزیزم🌸

من ۲۶ میخونم

خیلی ممنونم عزیزم خداکمکتون کنه. ۲۶ رو کامل میخونید؟ فقط لطفا تا پایان امروز تموم بشه بازم اگر فرصت نکردید بهم اطلاع بدید

منم 1رو میخونم

مرسی عزیزم خداکمکت کنه. جزء یک رو کامل میخونید؟ فقط لطفا تا پایان امروز تموم بشه بازم اگر نتونستید بهم اطلاع بدید