2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیر مرا میگیرد یا نه؟ دانشگاه قبول میشوم یا نه؟ مسعله این است....

اره تورو میگیره ولی به زمان طولانی 

اره دانشگاه قبول میشینیه پنج سال دیگه بچه دار میشی

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️
اره تورو میگیره ولی به زمان طولانی  اره دانشگاه قبول میشینیه پنج سال دیگه بچه دار میشی

واقعا حس ششم داری؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
اره تورو میگیره ولی به زمان طولانی  اره دانشگاه قبول میشینیه پنج سال دیگه بچه دار میشی

جدا؟؟؟؟

کی منو میگیره تا پنج سال بعدش بچه دار شم؟حالا دانشگاه چی قبول میشم؟رشتم تجربی

یه دعا برای رسیدن به خواستم مهمونم میکنی؟؟
واقعا حس ششم داری؟

تقریبا خوبه برای بعضیاش درست درمیاد

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️