2777
2789
تقریبا خوبه برای بعضیاش درست درمیاد

وای عزیزم میشه ب منم بگی پسر خالم کی برمیگرده از خارج و کی نامزد میکنیم؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا؟؟؟؟ کی منو میگیره تا پنج سال بعدش بچه دار شم؟حالا دانشگاه چی قبول میشم؟رشتم تجربی

حس میکنم دوسال دیگه میگیره تورو

دقیقا بعد فوق دیپلم گرفتی یه خواستگاری خوب داری خیلی دوستش داری 

دانشگاهت یه رشته خوب قبول میشی ولی در حد پرستار یا ماما یا یه شغل خوبی 

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️
تاپیک مال من بود منکه به این حس ششم و اینا اعتقاد ندارم داشتم شوخی میکردم خودمم نوشته بودم شوخیه ...

اول میزدی شوخی بعضیا دس ب گزارششون عاااااااالیه

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂
حس میکنم دوسال دیگه میگیره تورو دقیقا بعد فوق دیپلم گرفتی یه خواستگاری خوب داری خیلی دوستش داری&nbs ...

مرسی سوالم زیاد شدا شرمنده

این خواستگار خوبه همون امیره یا یکی دیگ؟؟

یه دعا برای رسیدن به خواستم مهمونم میکنی؟؟
اول میزدی شوخی بعضیا دس ب گزارششون عاااااااالیه

بابا اصا تاپیک تو دسته شوخی و سرگرمی بود

بعدم موقع جواب دادن انقد لحنم طنز و مسخره بود هر عفل سلیم و سالمی حالیشه این حرف چرته پرته 😂😂😂😂😂😂

کاربری بنام فندق اومده بود میگفت وای نه خودمم خندیدم دمت گرم اما گزارش زدم بقیه گمراه نشن 😂😂😂😂😂😂😂

پرام ریخت

بابا اصا تاپیک تو دسته شوخی و سرگرمی بود بعدم موقع جواب دادن انقد لحنم طنز و مسخره بود هر عفل سلیم ...

وای😂😂😂😂😂

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂
محمد رضا دوستم داره یا نه بهش میرسم یا نه  کی ازدواج میکنم

محمدرضا دوستت داره ولی عشق پایداری نداره به محمدرضا نمیرسی سه سال دیگع یه خاستگار توپ برات میاد که زندگیتو عوض میکنه خوانوادت با ازداواجتون مخالفت میکنن و تا دو سه ماه اول تو غربت زندگی میکنین ولی بعدا زندگیتون رونق میگیره

اره تورو میگیره ولی به زمان طولانی  اره دانشگاه قبول میشینیه پنج سال دیگه بچه دار میشی

سلام عزیزم

من به آرزوم می رسم؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

محمدرضا دوستت داره ولی عشق پایداری نداره به محمدرضا نمیرسی سه سال دیگع یه خاستگار توپ برات میاد که ز ...

پوریا منو دوست داره؟ اونی که دیشب بهم پیام داد ایندش چی ممیشه

‌‌
محمدرضا دوستت داره ولی عشق پایداری نداره به محمدرضا نمیرسی سه سال دیگع یه خاستگار توپ برات میاد که ز ...

نمیدونی علت محالفتشون چیه ؟

راضی میشن بالخره 

کی میبینمش که به ازدواج ختم میشه 

اسمشو یه حدسی بزن اجی 

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
نمیدونی علت محالفتشون چیه ؟ راضی میشن بالخره  کی میبینمش که به ازدواج ختم میشه  اسمشو ی ...

اره بالاخره راضی میشن دلیلشم چون میگن پسره وظعیت مالیش بهتره و دردسر میشه یکیم میگن رفیق بازه ولی بالاخره راضی میشن کی میببنیشم اوووممممم برای خرید میری بیرون باهم آشنا میشین بعدم میاد خاستگاری اسمشم علی فکر کنم