2777
2789

خانوما چجوربا خودتون کنار اومدین ک تواین شرایط کرونا باردارشین منظورم اینه چجوری دلتونو قرص کردین وراضی شدین ک مشکلی پیش نمیاد میخوام اگ خدا بخواد برا بچه دوم اقدام کنم یکی دوماه دیگ ولی همش دلشوره دارم میگم نکنه مریض شم کرونا بگیرم و....

حالا ماهایی که بارداریم چی باید بگیم

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا معلوم نیس که کی تموم میشه،معلوم نیس هم ادم کی باردار میشه

همین منم میگم شاید تا چندماه نگیره اصلا وتا اونموقع هم کرونا درمونش اومد البته بچه اولم ماه دوم دقیقا گرفت الان دوستم داره برا بچه دوم اقدام میکنه ی ساله نمیگیره

اگه یه بچه داری صبر کن فعلا، شاید شرایط بهتر شد.

من فقط نظرم اینه اونایی که خیلی دارن دارو درمان میکنن هنوز بچه ندارن اقدام کنن که وقت رو از دست ندن. من خودم مشکل داشتم اقدام کردم، باردار شدم. فقط میتونم برای دکتر و سونو بیرون برم با کلی رعایت. اما بازم خداروشکر میکنم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

انشاالله  اقدام کردی هم باید مراقب خودت باشی مشکلی برای خودت و نینی پیش نیاد خیلی بیشتر از قب ...

منو پسرم ک خداییش همش خونه ایم با این شرایط کرونا ازطرفی پاییز وزمستونم ک باید دوباره بمونیم خونه تو این شهرم غریبم

منو پسرم ک خداییش همش خونه ایم با این شرایط کرونا ازطرفی پاییز وزمستونم ک باید دوباره بمونیم خونه تو ...

آره دیگ 

اگر خونه ای ک مشکلی نیست

سعی کن برای چکاب و این چیزا هم. مطب خصوصی بری و بیمارستان نری