2777
2789
عنوان

ختم ۱۴۰۰۰ذکر به نیت سلامتی یه عزیز

346 بازدید | 64 پست

خانومای گلم سلام خوبین خوشین خداروشکر عیدتونم مبارک 

عزیزای دلم ختم ۱۴۰۰۰تا ذکر داریم ذکر مجرب صلوات تا هفته دیگه جمعه هم وقت هست به نیت سلامتی یه عزیز وبچه های کوچیکش 

توروخدا اگر براتون مقدوره شرکت کنین 

انشالله خدا کمکتون کنه❤🌺🌺

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

منو دعا کن دست و گردنم درده

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

ختم صلوات هست تا پایان جمعه ایندم وقت داره الهی به امید تو

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو دعا کن دست و گردنم درده

انشاللع گلم حال توهم سریع خوب خوب بشه

من 100 تا صلوات براشون میفرستم حاجت روا بشن

خودم این مدت خیلی چله های گروهی برداشتم ببخشید ک بیشتر در توانم نیست

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

دعام کنین دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞تو این روز عزیز دعام کنین معجزه میخوام

التماس دعا

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
من 100 تا صلوات براشون میفرستم حاجت روا بشن خودم این مدت خیلی چله های گروهی برداشتم ببخشید ک بیشتر ...

عزیزدلم ممنون واقعا🌹

دعام کنین دلم خونه شفا پیدا کنم درد دارم پدر ومادرم واسه خاطر من چشاشون قرمزه این چند وقته😞😞😞تو ا ...

عزیزم انشالله ۱۴صلوات فرستادم برات