2777
2789
عنوان

قبولی تیزهوشان هفتم

270 بازدید | 14 پست

سلام خانمها کسی بچش تیزهوشان دوره اول قبول شده؟ خواهش می کنم بگیم چه کتاب و از چه موسسه ای استفاده کردید؟ یک دنیا ممنون

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم تیرهوشان خوندم واقعا از هیچ موسسه ای هم کلاس نرفتم

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
آزمونش!که دیروز بود  حالا تا شهریور جواب بیاد

سال دیگه امتحان داره سوال ها دیروز را ازش امتحان گرفتم خیلی بد داد

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
سلام عزیزم  واقعا مدارس خوبی هستن حتما بچتون رو بفرستین

من از خدامه قبولیش سخت است 

کتاب مهروماه خیلی خوبه استعداد تحلیلی چنتا آزمون سال های گذشته رو هم 2 ماه مونده به آزمون چند بار ب ...

مهر و ماه را زده ولی امتحان دیروز را ازش گرفتم خیلی افتضاح زد نمی دونم چکار کنم اینطوری قبول نمیشه

کدوم شهرید؟ اگه شهرستان هستین اسون تره  چون نسبت به جمعیت ظرفیتشون بیشتره

اطراف اصفهان کم میگیرا 20 نفر حداقل 1000 نفر شرکت کننده است