2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 شوهرت ناراحت نمیشه ؟

نه بابا... تو عالم بچگی

.. من از کراش های دبیرستانم هم براش میگم و تهش میگم تو چفدر از همشون بهتری... چقدر عشقم به تو فرق داره.... چقدر اونا پوچ و الکی بودن و تو واقعی هستی.... این حرفا و اگه تهش بزنم از خاطرات کراش هامم ناراحت نمی‌شه حتی 

منو دختر داییم اون موقع ک آبجیم پوشک داشت تو کوچه داشت بازی می‌کرد یواشکی بردیمش حموم گفتیم میخوایم حمومت کنیم گذاشتیم تو سطل آب و درآوردیم بیچاره پوشکش سنگین شد عین اردکا راه میرفت

Kapoo

خدارشكر كار خاصي نكردم😟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چه شوهر خوبی ایشالا یکی از این شوهرا گیر ما بیاد

عشق که بیاد اینا هم همراش میاد..... بیاد بخاطر کراش بچگانه ای که توی 13 سالگی روی معلم سه تارم که الان ازدواج کرده داشتم زندگیمونو تلخ کنه؟ 

من کلا بچگی پسر ستیز بودم پسرای بزرگ ترم ازم میترسیدن یه روز پشت در قائم شده بودم یکی از پسرا گفت به مامان بزرگم یاسی خونس بیچاره مامان بزرگم فک کرد میخواد با من بازی کنه نگو می‌ترسه بره تو گفت آره عزیزم برو برو بازی کن یهو از پشت در پریدم  افتادم دنبالش چند کوچه فرار کرد

Kapoo