2777
2789
عنوان

شوهر کی اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

506 بازدید | 44 پست

من شوهرم خیلییی حساسه.. از همه لحاظ.. مدام باید حواسم بهش باشه وگرنه به آقا برمیخوره.. ۳ ساله عقدیم ولی عوض نشده ینی برم دسشویی هم باید بهش بگم..خودشم میگه هاااا آب بخوره بهم اس میده خبر میده..شبانه روز یا کنارمه یا بهم زنگ میزنه سرکارشم حتی با اون همه کاری ک سرش ریخته..

گاها دلم میخواد باهاش قهر کنم نمیذاره کهههههه

بهش میگم دلم قهر میخواد میگه بمیریمم قهر نداریم عادی میشه برامون

رمان خیلی میخونم شبا تا نصف شب و میدونم که از حدش گذروندم ولی اونم خیلی گیر میده و بدش میاد میخواد همه ی تایم زندگیمو صرف اون کنم.. امروز سر گوشیم دعوا کردیم گوشی دستم بگیرم چپ نگام میکنه میگه از من واجبتره برو به گوشیت برس..

خیلی دوسش دارماااا ولی خب خیلییییی رو مخمه نمیشه که ۲۴ ساعتی به هم بچسبیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم غیر طبیعیه بهتره سر اینکه یه تایم آزاد مختص خودت داشته باشی با هم به توافق برسید 

ولی در مورد گوشی راست میگه وقتی با همید گوشی رو بذار کنار

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

وای چقد اینجوری دوس دارم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من‌من😑

امشب چقدر گریه کرده بود😂

منم دلداریش میدادم میگفتم دلم نمیخواد گریتو کسی ببینه

خودم برعکس شوهرمه اخلاقم

خیلی جدیم

بقول شوهرم لاتیم برای خودم😂

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛           

ای کاش شوهر من اینطور بود ولی خیلی بی احساسه گاهی اوقات فکر میکنم بود و نبودم براش فرقی نداره😞

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بالاخره هر انسانی تو هر شرایطی گاهی دوست داره با خودش خلوت کنه

ولی اگه شوهرت اینجوریه 

یعنی بهت وابستگی زیاد پیدا کرده و دوست داره 

قدرشو بدون

باهاش صحبت کن بگو بعضی وقتا دوس دارم با خودم خلوت کنم