2777
2789

اول از خودم شروع میکنم یادمه کلاس سوم بودیم زمستون ما صبح میرفتیم مدرسه بعد از ظهر ما پسرا بودن ما ک از مدرسه تعطیل شدیم دوستم گفت بیا از روی دیوار مدرسه برف پرت کنیم روی پسرا ماهم کلی این کار رو کردیم بعد چند دقیقه مدیرشون اومد منو گرفت دوستم فرار کرد بعد کیفمو ازم گرفت گفت برو مامانت رو بگو بیاد ولی کلی خندیدیم پسرا هی جیغ میکشیدن 😂😂😂

جلو بابام شلوارمو در میوردم 

لباس زیر داشتم ولی

بعد بابام میخواس بگه کار بدی میکنی و فلان ی روز دعوام کرد دیگه جلوی مردا در نیاری شلوارتو و فلان 

من گفتم چطومامان در میاره 

بابام سکوت کرد ب افق خیره شد 

و من دقیق یادمه خواهرم اون گوشه داشت برا خودش پاره میشد از خنده 

منم منتظر جواب بودم

زیاد پیتزا نمیخورم ولی دوسش دارم🙂 حتی نمیدونم کاربری قبلیم چرا ترکید😂😂😂***********امروز یکی از لباسای قبل از قرنطینه ام رو امتحان کردم اندازم بود از خوشحالی کلی ذوق کردم و بغض گلومو گرفت.حالا درسته روسری بود ولی اندازم بود هنوز🤣🤣🤣🤣**********این ساعت خواب دیگه با هیچی درست نمیشه مگه اینکه ۲ روز بمیرم دوباره سر وقت زنده بشم 😅😅😅😅*********‏تو بدترین شرایط روحی هم که باشم وقتی آهنگی از شماعی زاده پخش بشه شونه ی سمت راستم تکون میخوره و دستم به آسمون میره که لامپی رو باز کنه😂🤣*********خوبیه قرنطینه این بود که کارتم خالی نشده، دستمال مرطوب و  آرایش پاک کنم و لوازم آرایشمم تموم نشده، تازه هر جا هم بخوام برم ماسک میزنم نچرال فیس میرم ؛)😋😋😎😎********ﺁﺧﻮﻧﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮ ﻣﺴﺠﺪ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﮔﻔﺖ: ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﺫﻭﺍﻟﺠﻨﺎﺡ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﻲ ﺭﻓﺖ...!ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﮔﻔﺖ: حاج آﻗﺎ ذﻭﺍﻟﺠﻨﺎﺡ ﻛﻪ ﺍﺳﺐ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﻧﻪ اﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ!!ﺣﺎﺝ آﻗﺎ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ:ﺧﻔﻪ ﺷﻮ.....ﺗﻮ اگه ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﺍﺷﺖ ﻧﻤﻴﺪﻱ ﯾﻪ ﺩﻭﺭ ﺑﺰﻧﻪ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر موقع صدام درنمیومده داشتم یه گوشه پی پی میکردم فکر میکردم 😁😅😂

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

اول ابتدایی ک بودم معلمون برگه های امتحانمون میداد نمرهارو ببینیم.به دوستم خندیدم که نمرش کم شده بود نمره خودم ک اومد از اون کمتر شده بودم درسی شده واسم تاالان که دیگ کسیو مسخره نکنم بد ضایع شدم 😂

اونموقع لپ لپ جایزه میزاشت ی بار گفته بودن تو یکی از لپ لپا شانسی گوشی هست.منم مامانم هرچی ک پول تو لحاف تشک قایم کرده بود برداشتم رفتم 100 تا لپ لپ خریدم گوشیی پیدا نکردم من موندم کلی شکلات و چیزای بدرد نخور چقد ازمامانم کتک خوردم 😂

بچه بودمی جوجه داشتم کم کم بزرگش کردم خروسی شد واس خودش 😂شبا زیر پتو خودم میخابوندمش کنار خودم.یادم ...

آخ گفتی جوجه بچه بدوم جوجه داشتم اوردمش توی باغچه که یکم بچرخه یهو یه گربه اومد گرفتش چنان جیغ بنفشی کشیدم گربهه جوجه رو ول کرد در رفت