2777
2789
عنوان

خانمهایی که متاهلن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست

سلام همسرتون که پسر بچه نیست که بهش اعتماد دارید دیگه نگران چی هستید قرار نیست که دوستش سریع رو رفتارو اخلاش تاثیر منفی بزار برم گاهی وقتا هم مردا هم زنا لازمه تنها باشن و با دوستاشون وقت بگذرونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهر من فقط سرکار با دوستاش هس وقتی اومد خونه تفریحش با خانواده هس اصلا خوشش نمیاد با دوست و رفیق حماعت رفت وآمد کنه من میگم چرا رفت وآمد نمی کنی میگه دوست فقط سر کار هیچ وقت دوست مثل فامیل نمیشه!

به نظرم اشکالی نداره 

شوهر منم سالی یه دفعه با دوستاش مسافرت میره 

من بدم نمیاد چون دوستاشو  سالهاست میشناسم  

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بنظرم اگر دوستشو تا حدی میشناسی و یا متاهله چ مشکلی داره بزار برن خوشبگذرونن سرحالتر و با انرژیتر برمیگرده پیش خودت،،،همیشه و هر روز ک نیست

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

من همش فکرای ناجور می کنم خیلی هم ناراحتم اما بعد از 12 سال اولین باره داره با دوستش میره جایی دید ناراحتم گفت نمیرم اما یادت باشه بعد از این مدت یبار خواستم برم بیرون منم گفتم برو که فردا هی نخواد بهم سرکوفت بزنه اما خیلی ناراحتم چون به دوستش اعتماد ندارم یعنی آنقدر وضع جامعه خرابه که چشمم میترسه

من كاملا موافقم گاهي با دوستاش شب نشيني و دورهمي داشته باشن. چون وقتي برميگرده پيش من با حال و روحيه بهتر مياد و حس خوبش مياد تو زندگيمون

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

شوهرم زياد اهل بيرون رفتن با دوستاش نيس جايي هم توي رودروايسي دوستاش بره زود ميپيچونه برميگرده

ولي امشب رفيقش ك تازه عقد كرده گف بيا دور هم باشيم شيريني بدم

ظهر زنگ زد مشورت كرد باهام

گفتم برو حتما 

ي استراحت و بي خيال اين همه دغدغه و مشكل شدن لازم داره 

اگه زياد باشه و عادت كنه خوب نيس ولي گاهي عب نداره

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
با اجازه استارتر یه سوال دارم اگه دلتون رابطه بخاد ولی شوهر حتی با لباس لختی هم تحریک نشه نیاد طرفتو ...

مگه اجازه داد ک‌سوالتو مطرح کردی؟؟؟

اونم سوالی ک ربطی ب تاپیک نداره

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
با اجازه استارتر یه سوال دارم اگه دلتون رابطه بخاد ولی شوهر حتی با لباس لختی هم تحریک نشه نیاد طرفتو ...

و خداوند حرف زدن را آفرید 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo