2777
2789
عنوان

خانمهایی که متاهلن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست
با اجازه استارتر یه سوال دارم اگه دلتون رابطه بخاد ولی شوهر حتی با لباس لختی هم تحریک نشه نیاد طرفتو ...

اون شوهر مشکل داره یا جای دیگه رابطه داره یا دلسرد شده که باید پیش دکتربره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اجازه داد ک‌سوالتو مطرح کردی؟؟؟ اونم سوالی ک ربطی ب تاپیک نداره

چرا شما همیشه این قد تند رفتار میکنید و بدخلق هستین چند بار تاپیک های دیگه این کار کردین دیدم بعدم من دیدم خانم های متاهل جمع اند خواستم بپرسم آیا شما استارتر هستی ؟

و خداوند انسان را در سختی ها افرید

آخه من خودم شاغلم دوتا هم بچه دارم یجورایی هم افسردگی گرفتم دلم میخواد برم گردشی جایی اما هر وقت بهش میگم بریم جاده چالوس جایی میگه کرونا ست نمیشه الان آنقدر که ناراحتم دلم میخواد گریه کنم خوب منم آدمم 

چرا شما همیشه این قد تند رفتار میکنید و بدخلق هستین چند بار تاپیک های دیگه این کار کردین دیدم بعدم م ...

عزیزم احتمالا سرد مزاجه یسری قرصها هست برای افزایش میل جنسی می تونی از داروخانه تهیه کنی یخورده هم گرمی جات بهش بده

چرا شما همیشه این قد تند رفتار میکنید و بدخلق هستین چند بار تاپیک های دیگه این کار کردین دیدم بعدم م ...

من تند رفتار میکنم؟؟؟؟؟؟

چون ب شما اینطور گفتم بهتون برخورده اینو میگید 

من کلا با کسایی ک میگن با اجازه استاتر و سوال میپرسن مشکل دارم چون کلا موضوع تاپیک رو عوض میکنن 

حداقل اجازه بگیرید ، اگه اوکی دادن سوال کنید 

این بنده خدا ک مشکلی نداشت با سوالتون ولی تو تاپیک خودم و بقیه دیدم اینکارو میکنن و بنظرم قشنگ نیست ، موضوع تاپیک عوض میشه (مث این میمونه دستتو بکونی تو جیب شلوار بابات سویچ برداری ماشین روشن کنی و بگی با اجازت بابا سویچ برداشتم😐

خوب خودتون تاپیک بزنید ک بهتره

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
آخه من خودم شاغلم دوتا هم بچه دارم یجورایی هم افسردگی گرفتم دلم میخواد برم گردشی جایی اما هر وقت بهش ...

مثل من ،منم شوهرم خونه مادرش وخواهرش میره ولی ما تا جایی میخواهیم بربم میگه کرونا هست خطرناکه برای بچه ها الان دوماهه ازخونه نرفتیم بیرون با بچه ها😔

مثل من ،منم شوهرم خونه مادرش وخواهرش میره ولی ما تا جایی میخواهیم بربم میگه کرونا هست خطرناکه برای ب ...

بخدا افسردگی گرفتم همش دلم میخواد گریه کنم همش خسته ام بدنم درد میکنه کلافه ام همش با بچهام دعوا می کنم الان با این شرایطم اون میخواد بره تفریح حرصم در میاد شاید خودخواهی باشه اما خیلی ناراحتم صد جور فکر بد هم میاد توی ذهنم