2777
2789
عنوان

خانمهایی که متاهلن بیان سوال دارم

339 بازدید | 38 پست

سلام دوستان شوهرم با دوستش فردا میخوان برن طالقان ماهیگیری من راضی نیستم میخوام ببینم شما هم مثله من دوست ندارین شوهرتون مجردی جایی بره یا من زیادی حساسم البته به شوهرم اعتماد دارم اما به دوستش نه

به زور نمیتونی جلوشو بگیری فقطبدتر میشه

تو کار درست و خوبتو‌انجام بده دیگران خوششون اومد چه بهتر . خوششون نیومد مشکل خودشونه. این مردم از خودشونم راضی نیستن تو چه طوری می خوای همه رو راضی کنی. 

نذار

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا لجبازن، بگی نه بدتر میشه

اگر بعد از مدت هاست ک فردا میخاد بره، بذار بره ولی بگو فلان ساعت خونه باش منم تنها نباشم چون فردا جمعست.

اگر هی دم دقه میره با دوستاش اینور اونور نذار زیاده روی کنه

✨Do your best✨

این کارت باعث میشه مخفی کار و دروغگو بشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مشکلی ندارم مجردی بره ولی خودش نمیره

آخه من خودم دوست دارم مجردی با دوستام برم بیرون و میرم بخاطر همین دوست دارم اونم بره

درسته ازدواج کردیم ولی قرار نیست همدیگه رو محدود کنیم که

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.