2777
2789
عنوان

هرکی هنرستانی میتونه راهنمایی کنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 23 پست
رشته تجربی علاوه بر سخت بودن خیلییی خیلیی سخت میتونی توی کنکور اون چیزی که میخوای قبول شی همکلاسی ها ...

من الان هیچی از کامپیوتر بلدنیستم درحد ورد تنها بلدم خانوادم مخالفن همه میگن تجربی ولی من کلا عشق خاصی به فنی حرفه ای دارم میشه بهم بگی کلا چه درس هایی داشتید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته هایی توی هنرستان بهتره؟مثلا توی وضع الان جامعه یا اینکه اینده کاری داره و اینها بعدی اینکه ...

بستگی به علاقت داره حسابداری خیاطی کامپیوتر  هرکدوم بدگری عالیه خیاطی بخونی هم طراحی هم دوخت و کامل یاد میگیری سال دهم مانتو یاد میگیری بدوزی و سال سوم لباس عروس حتی اگه ادامه هم ندی میتونی ازش کسب در امد کنی کامپیوترهم رشته عالی هستش کلی برنامه یاد میگیری طراحی پوستر کارت ویزیت ارم رفو کردن عکس میکس فیلم و اهنگ برنامه نویسی انیمیشن ساخت ایمیل وبلاگ سایت نقشه کشی کار با اینترنت تعویض ویندوز و کلی چیزای دیگه فقط سه سال هنرستان یاد میگیری قبول شدن توی دانشگاهم خیلی راحته اگه علاقه داشته باشی و بخونی همیشه نمره هات بیسته و به راحتی میتونی حتی اگه نخوای دانشگاه بری کار کنی 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
من الان هیچی از کامپیوتر بلدنیستم درحد ورد تنها بلدم خانوادم مخالفن همه میگن تجربی ولی من کلا عشق خا ...

منم هیچی بلد نبودم از صفر باهات کار میکنن حتی طریقه دست گرفتن ماوس هم بهت یاد میدن خانواده منم مخالف صد درصد بودن ولی با توضیح دادن شرایط تونستم راضیشون کنم رشته های تجربی و انسانی فوق العاده سختن و پذیرش زیاد و احتمال قبول شدن کنکور پنج درصده سختی زیادی میکشی ولی اخرش به نتیجه ای نمیرسی ینی سخته ولی کامپیوتر حتی اگه فقط تا دیپلم هم بخونی راحت میتونی کار کنی توی خونه مثلا با فتوشاب عکس فتوشاپ میکنی یا کارای تایپی طراحی کهرت ویزیت و پوستر و ارم  میتونی با مدرک ای سی دی ال یه کافینت بزنی  یا فیلم عروسی میکس کنی و اهنگ میکس کنی کارای تعمیرانی مثل عوض کردن ویندوز انجام بدی یا با پاور پوینت کلیپ درست کنی یا توی فروشگاه با اکسس فاکتور تهیه کنی و.... همه این کارا فقط با داشتن دیپلم میتونی انجام بدی اگه دانشگاه بری که دیگه در،عرض یکسال کلی پول به جیب میزنی

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
بستگی به علاقت داره حسابداری خیاطی کامپیوتر  هرکدوم بدگری عالیه خیاطی بخونی هم طراحی هم دوخت و ...

اینطوری که میگی خیلی به کاپپیوتر علاقه مند شدم 

من فقط ترسم اینکه نمره هام کم بشه البته من درس خونم یعنی نمره هام خوبه فقط ریاضیم گنده گند همیشه معدلم رو اون میاره پایین

اینطوری که میگی خیلی به کاپپیوتر علاقه مند شدم  من فقط ترسم اینکه نمره هام کم بشه البته من درس ...

ریاضی فقط داری دوسال بعدو نداری و این ریاضی هم خیلیییی اسونه  رشته کامپیوتر هم بیشتر عملیه اگه یاد بگیری حتما نمره هات عالی میشه  کامپیوتر و باید بفهمیش نه حفظ کنی فهمیدن ینی هیچ وقت یادت نمیره من بعد چهار سال اگه کتاب مفاهیم سال دهم و ازم بپرسی کل کتای و از حفظ واست میگم اگه علاقه داشته باشی بقیش اسونه حتی میتوتی معلم بشی درس خیلی شیرینه ولی سختی های خودش هم داره 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
ریاضی فقط داری دوسال بعدو نداری و این ریاضی هم خیلیییی اسونه  رشته کامپیوتر هم بیشتر عملیه اگه ...

من چونکه کامپیوتر ندارم کلا کار نمیتونم بکنم زیاد ولی خاله ام‌داره و کارهای جزئی میکنم اونم یه کاری میکنه تا میبینم توضیح هم نده سریع یاد میگیرم

اینطورم که شما گفتی خیلی بهش علاقه مند شدم چونکه به کارهای عملی بیشتر از پشت میز نشستن علاقه دارم

تجربی رو دوس داشتم ولی با این وضع کلا فکرشو ار سرم بیرون کردم 

رشته های هنرستان اصلا انگار هیچ علاقه ای نداشتم ولی خب تاتر رو دوس داشتم چون کلا بازیگری رو دوس دارم و توش خوب هم هستم

اما الان که از این رشته گفتی خیلی بهش علاقه مند شدم