2777
2789

سلام

اگر هنرستانی هستین و میتونید توی واتساپ‌راهنمایی کنید ممنون میشم

در مورد اینکه چه رشته ای بهتره توی هنرستان، درست و نمره هات، معدلت باید در چه سطحی باشه و همه ی اینها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنرستان رفتم

چه رشته هایی توی هنرستان بهتره؟مثلا توی وضع الان جامعه یا اینکه اینده کاری داره و اینها

بعدی اینکه چه درسهایی مهم تره؟معدلت چند بشه خوبه نمراتت بالای چند باشه

و اگر شد درمورد رشته تاتر و موقعیتش هم توضیح بده ممنونم❤

سوال خیلیه این مشاورهای خیر ندیده که هیچ غلطی نمیکنن هیچ هنرستانی هم ندارم بپرسم واقعا ممنونم

سوالی داری بپرس عزیزم

منم سوال دارم امسال میرم دهم معدلم بالاست همه بهم میگن برو تجربی ولی به تجربی اصلا علاقه ندارم میخوام برم رشته کامپیوتر نظرتون درمورد این رشته چیه؟خودتون چه رشته ای بودید

منم سوال دارم امسال میرم دهم معدلم بالاست همه بهم میگن برو تجربی ولی به تجربی اصلا علاقه ندارم میخوا ...

من امسال میرم یازدهم کامپیوتر

تک فرزندی ک دوست نداره از تک فرزندی در بیاد😁😌  فرفری مامان بابامم 💕

هنرستان واقعاعالیه بایدبری ببینی هنرستانی که میخوای بری چه رشته هایی داره مثلابعضیهاشون قلمزنی دارن بعضی دیگه سراجی و...

بعدببین به چی علاقه داری

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
منم سوال دارم امسال میرم دهم معدلم بالاست همه بهم میگن برو تجربی ولی به تجربی اصلا علاقه ندارم میخوا ...

رشته تجربی علاوه بر سخت بودن خیلییی خیلیی سخت میتونی توی کنکور اون چیزی که میخوای قبول شی همکلاسی های دوره راهنمایم اکثرا خر خون بودن و رفتن تجربی خیلیی خیلی تلاش کردن حتی عیدام مدرسه میرفتن ولی هیچکدوم کنکور قبول نشدن الان همه دانش اموزا دارن میرن سمت تجربی و انسانی بخاطر همین درصد قبولی خیلی کمه خودمم رفتم کامپیوتر رشته های کار دانش بیشتر ساعات عملیه درمورد رشته کامپیوتر در امدش عالیه حتی میتونی توی دوران هنرستان هم در امد زایی کنی ما هم درس میخوندیم هم توی مدرسه کار میکردیم کامپیوتر حتی با مدرک دیپلم هم راحت میتونی کار کنی و یه هنر خوب بلدی ولی اگه ادامه بدی و دانشگاه بری توی خونه هم میتونی کار کنی مثلا دانشگاه انیمیشن خوندی و میتونی به ازای هر انیمیشن ملیونی پول بگیری با برنامه نویسی که نونت توی روغنه ولی فک نکن کامپیوتر اسونه اونم سخته ولی اگه با عشق بخونی با بهترین نمره ها و یاد گیری عالی میری جلو حتما هم مدرک ICDL یک و دو رو بگیر خیلی به دردت میخوره

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
جدی میشه برام توضیح بدی دهم کلا چه کتاب هایی داره سردرگمم توروخدا راهنماییم کن نمیدونم راهی که میرم ...

یک سرچ ساده کتابارو واست میاره

باید علاقه داشته باشی ب برنامه نویسی و طراحی وب اینا.یا کارای گرافیکی

کتابامون یکجوریه ک دهم هر پودمان یکی دوتا نرم افزارو میگه

میتونی بخونی و بفهمی ک هر نرم افزار چیه و از منو ها و نوارا  چ استفاده ای میشه کرد؟

تک فرزندی ک دوست نداره از تک فرزندی در بیاد😁😌  فرفری مامان بابامم 💕