2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون زنگ زدی ؟ یعنی چی  اونجا پیشش کار میکردی مشکل نداشت بهش زنگ بزنی مشکل داره  فازش چی ...

😐😐😐😐😐به خدا منم نمیفهمم فازش چیه اینکه من زنگ زدم مشکلش چیه  بعدم برگشته میگه تونمیخای کارکنی توحاشیه ای ونمیدونم معلوم تیس اونا چه فکری دربارت میکنن😐😐😐😐من که اینقدر جدیم کسی باهام شوخیم نمیکنه

اره اشتباه گردم خودم جز به جز همه چیو تعریف میکردم بعد همشو توسرم زد

ببین یکم بهش فرصت بده این عصبی بوده یچیزی گفته بهش بگو تو راست میگیو اینا

ولی از این ببعد خیلی با سیاست باهاش رفتار کن خیلی

چون ثابت کرده محرم اسرار نیست

ببین یکم بهش فرصت بده این عصبی بوده یچیزی گفته بهش بگو تو راست میگیو اینا ولی از این ببعد خیلی با س ...

😕😕دیشب اعصبانی بود امروز من باهاش شوخی کردم گفتم فردا مامانت دعوتم کرده ومیام ببینمت ولی باز باهام بحث کرد اخرشم گفت ازرفتارات خوشم نمیاد نمیتونم وقتمو اینحا بزارم😕اخه ماهیچ مشکلی تداشتیم بخاد اینقدر تندبره واسه یه زنگ تادیروزم کلی عاشقانه بود همه چی

😐😐😐😐😐به خدا منم نمیفهمم فازش چیه اینکه من زنگ زدم مشکلش چیه  بعدم برگشته میگه تونمیخای کار ...

حرفاشو‌ از اون گوش در کن و بیخیال باش 

دیگه هم درباره مسائلی که بهش مستقیم مربوط نیست باهاش مشورت نکن 

واقعا متاسفم واسه بعضیا که هدفشون واقعا سرگرمیه تاپیکای الکی خانم شماهم چن وقت پیش تاپیک زدی بچم فعلا کوچیکه دوس ندارم با آشنا ازدواج میکنه میترسم ترس اینو دارم الان میگی نامزد دارم جالبه والا