2777
2789
عنوان

تیزهوشان

4371 بازدید | 29 پست

دخترم کلاس دوم و تموم کرده میخوام از الان برای آزمونهای تیز هوشان ششم آماده بشه به نظرتون چیکار کنم ، چه کتابی باهاش کار کنم یا اینکه الان کلاسهای آنلاین هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابهای کانگورو چیه،  شما میدونی

کانگورو واسه راهنماییه

یه آزمون بین المللی به اسم کانگورو هست واسه درس ریاضی که اتفاقا آزمون خیلی سختی هم هست و کتاب کانگورو سوالای امتحانای سال های قبل توشه

البته بهت بگم تیزهوشان خیلیم مدرسه خوبی نیست توصیه نمیکنم  به عنوان کسی که ۷ سال مهر تیزهوشان ...

دخترم ماشالله باهوشه میخوام کمکش کنم ، به نظرت برای ورود به مدارس خوب چیکار کنه؟مثل نمونه دولتی

دخترم ماشالله باهوشه میخوام کمکش کنم ، به نظرت برای ورود به مدارس خوب چیکار کنه؟مثل نمونه دولتی

من نمونه دولتی میرم بنظرم نمونه سوالای سالای قبل رو بهش بدید بزنه بعد ترازشو محاسبه کنید 😗 

خودم که با این کار قبول شدم😗

اگر خودش دوس داره بره ولی توی ذهنش ننداز

منم با وجود مخالفت شدید خانواده رفتم تیزهوشان و تقریبا هم پشیمونم