2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی گذشتم میزنه تو سرم

1380 بازدید | 45 پست

من چند هفته ای هست و فقط میومدم نظرات بقیه رو میخوندم تا رسید به امشب خیلی با نامزدم سره چیزای الکی بحث میکنیم و هرچیزی میشه گذشتم مادرم و همه چیزی که به من مربوطه رو می‌کشه وسط خیلی ناراحت میشم و میگم تموم کنیم ولی خب خیلی دوسش دارم جوری که از همه چیزم به خاطرش گذشتم نمیدونم چه جوری باهاش برخورد کنم تا گذشتم فراموش کنه اصلا چه جوری برخورد کنم باهاش نمیتونم بدون اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سابقه ی درخشانی داری مگ؟😕

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

سخته ولی کلا آدم نمیشه

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

وای مادرت و میاره وسط ولش کن این پیرت میکنه بخدا

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

کات کن بعدش بدترمیشه کاری میکنه روزی هزار دفه ارزوی مرگ کنی مرگ یکبار شیون یکبار عشقی ک نه ارزش برات قائله ن احترام بدرد هیچی نمیخوره لیاقتت نداره همه چی دوس داشتن نیس باورکن