2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی گذشتم میزنه تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 45 پست

ببخشید ولی بیشعوره اگه با گذشتت مشکل داشت اصلا نمیومد ولی الان ک نامزدید باید قبول کنه گذشتتو هرچی بوده مال گذشته بوده مهم الانه . از الان که اینجوری واقعا بعدن ب مشکل میخورید اینجور مردارو نمیشه تحمل کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه بدونم چه گذشته اي داري؟؟؟

بنظرم ادم نرمالي نيست كه به گذشتت فكر ميكنه

هر چقدرم گذشته بدي داشته باشي بايد انقدر تو رو غرق در خوشي و عشق و حال كنه كه تو يادت بره اصلا گذشته اي بوده

نه هي سر كوفت بزنه

#‍ از من به تو نصيحت لطفا با منطق بيا جلووو پا رو احساس بذار #‍ بحث ي تمر زندگيه

تموم کن رابطتو

بعضیا واقعا بیجنبن،اخه یکی نیس بگه بیمعرفت من بهت اعتماد کردم که گذشتمو(هر چی میخواد باسه،به هر حال گذشته)باهات در میون گذاشتم،چرا باید هی بکوبیش تو سرم

تازه هنوز نامزدته بذار شوهرت بشه سر هر دعوا میخواد یادت بندازه

تموم کن بنظرم

ببخشید عزیزم اما همچین کسی که هنوز زیر یه سقف نرفتید اینجوری میکنه بعدا دیگه خدا میدونه چیکار میکنه!!! باید هم قبول کنی نمیتونی تغییرش بدی

خودتو نجات بده و الکی بخاطر عشق و عاشقی, جوونی و عمر و انرژیت رو به باد نده که چندسال دیگه عاصی بشی از دستش و بگی از اول نباید شروع میکردم اصلا

بازم از این تاپیکاییکه استارترش خودمونیم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
هم؟😁خب از الان‌بزنه تو‌سرش‌ک‌فردا دیونش میکنه

نمیدونم والله شاید هم اینطور باشه. به هرحال انسانی که از گذشته کسی آتو داشته باشه اگه ظرفیت نداشت حتما اذیت میکنه

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
اره اینم میگه اذیتم میکنه

میگم بعضی از وقتا این به ذهنم میرسه که شاید مادرگذشته دلی رو شکستم یا کسی رو آزار دادیم که یکی دلمون رو مشکونه. البته صددرصد نیست.مثلا شاید این خانم درگذشته دل شکونده الان داره تقاص پس میده. واقعا دنیا وروابطش خیلی پیچیده شده.

بضی وختام دل آدم فقط ساخته شده واسه شکستنش

اهوم. اینم هست. دل مهربونا زود مورد سواستفاده قرار میگیره.