2777
2789
بله از زیر میذارم  جلوی اینه با موچین مژه رو نگه میدارم انتهاشو‌ میزنم تو چسب و دو سه ثانیه تو ...

امیدوارم بتونم از زیر بزارم

احساس می کنم نمیتونم

چون دقیق نمیفهمم به کجا چسبیده میشه

❤خدایا شکرت

خواهش میکنم 

آسیب که نه، ولی خب مژه کلا احتمال عفونت چشمو بیشتر میکنه

من چندین ساله اینکارو میکنم البته نه دائم ، مشکلیم نداشتم

دو سه بار تمرین کنی دستت راه میافته

اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اکثر چسب مژه ها رو امتحان کردم 

چسب دان که تقلبی خیلی داره، 2 پوینت هم راضی بودم ولی اواخر که واسه مشتری میزاشتم تقلبیش تو بازار پر شده بود 

در حال حاضر از چسب مژه سانکو استفاده میکنم خدا رو شکر این یکی رو خیلی راضی هستم ماندگاریش تا 2 هفته هست

سانکو زود کنده میشه دنبال یه چسبم که ۱ماه بمونه از اینستا سیلیوم سفارس دادم اونم بد نیست میگه باید ف ...

سلام عزیزم فیکساتور چیه میشه توضیح بدی

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 
سانکو زود کنده میشه دنبال یه چسبم که ۱ماه بمونه از اینستا سیلیوم سفارس دادم اونم بد نیست میگه باید ف ...

چسبی ک ۱ ماه بمونه پیداکردی؟

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 
من اکثر چسب مژه ها رو امتحان کردم  چسب دان که تقلبی خیلی داره، 2 پوینت هم راضی بودم ولی اواخر ...

سلام خواهش میکنم پیام منو دیدید جواب بدین خیلی مهمه آیا از این چسب سانکو راضی هستید