2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_2  

ببخشید همه رو تگ‌کردم لطفا هرکدوم  میتونین جواب بدین

من کاربریم رو با ایمیل ثبت کرده بودم حالا اون به اون ایمیل دسترسی ندارم و رمزکاربری یادم رفته

چجوری وارد اون کاربریم بشم؟

صلوات خاصه حضرت زهرا ۵۳۰ مرتبه کسی انجام داده؟؟؟؟ من انجام دادم به دفعات و عالیست

من هر بار خوندم سه روز پشت سر هم در یک مکان و یک زمان خاص خوندم و سه روز هم گذاشتم واسه اخر هفته که به جمعه ختم بشه قبل شروع هم غسل فقط روز اول

برای شغل انواع نذر برای امام حسن مجتبی  ع یا حضرت ام البنین س  همکارم با نذر برای امام حسن ع و توسل روزانه به ایشون بهترین جا استخدام شد و معجزه واقعی بوده 

سلام عزیزم، فکر نمیکردم یه روزی توی نی نی سایت عضو بشم. فقط عضو شدم که به شما بگم حرز ۲۲ صحیفه سجادیه را بخون، دقت بکن منظورم دعای ۲۲ نیست، حرز ۲۲ هست که بهش میگن حرز کامل، استاد شجاعی داخل کانالشون در ایتا از خواص بی نظیر این حرز ها در دفع شر و باطل کردن سحرها توضیح دادن، ولی خدایی پشت گوش ننداز، هر روز بخون، اصلا آدم معنیش را میبینه دلش قرص میشه. میخواستم لینک کانال صحیفه سجادیه جامعه که در ایتا قرار داره و متن حرزها را با معنی میگذاره و صوتشون را هم می‌گذاره برات بفرستم ولی سایت اجازه نداد.

من هروقتتتت یه حاجت فوری دارم با نماز استغاثه به حضرت زهرا رو میخونیا دو رکعت نماز میخونم و هدیه میکنم به ام البنین و بعد یه مبلغی که توش۵ باشه مثل۵تومن۵۰ تومن.... به نیبت ام البنین صدقه میدم به یه نیاز مند....

فرداش به حاجتم رسیدم

یک ختم دیگه که خودم خیلی ازش نتیجه دیدم برای مال و ثروت از شب جمعه بعد از نماز مغرب و عشا سوره مزمل رو یکبار میخونید روز دوم دوبار سوم سه بار فقط شب اول بعد از نماز مغرب و عشا باشه بقیه روزها طی روز هم خوندید مشکلی نیست تا شب یازدهم که میشه یازده بار خیلی مجریه خیلی ویکی دیگه هم ذکر استغفار چهارصدتایی امام جعفر صادق ع با این شروع میشه استغفرالله الذی لا اله الا هوالحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی واتوب الیه عالیه عالی من هر زمان این دوتا رو خوندم معجزه دیدم